#90 Wilfried Singo

4 ekimden beri yok Ajax maçını saymazsak, eğer tendon sakatlığı açıklaması doğruysa sahalara döndüğü ve 20 gün sonra tekrar sakatlandığı ama erken döndü diye sakatlandı şeklinde ifade edilen açıklama da yalan.

Belliki 2-3 hafta daha olmayacak, o dakikadan sonra Avrupa da biter zaten elimizde 31 bonservis 5 maaşlı, ayağı kalas bir sağ bek ya da Davinson yerine stoper olur.

Bir daha savunma oyuncusuna bu paraları ödeyen de gerizekalının önde gidenidir, çok daha ağır şeyler de yazarım ama bıktım artık bu aptallıklardan, yıldırdılar.

Bu işte artık bir bit yeniği var da açıklanmıyor gibi geliyor.
Mevzu tendonmuş. Buyur, o kadar da değildir herhalde dediğimiz ne varsa hepsi gerçek oldu.
Biz 30 milyonun üzerine 1 bardak soğuk su içelim. En son Jacobs tendondan sakatlandığında 33. haftada filan dönmüştü.

O da kendini sağ bekte fazla şeyapıyor (gülerek)

Mümkünse bidaha görüşmeyelim.

Kib, öptüm kıps.

DrScout
Singo’nun sakatlığının ardından sadece 1,5 ay içinde, Grade 2C (tendona yakın ya da tendonu kapsayan) şekilde nüks eden bir hamstring yaralanması…Zaten beklenen dönüş süresi minimum 8–10 hafta.Ocak başında sahalara dönemeyeceği belliydi.“Süper Kupa’da kadroda olur” dediler.“Fethiye maçında olur” dediler.“Gaziantep’te olur” dediler.Olmayacağı belliydi; ben de bunu hep yazdım.Şimdi Atletico Madrid maçı işaret ediliyor. Yine ilk 11 olmaz.(Hatta olmaması da gerekir.)Not: Singo’nun Galatasaray’a transferi öncesinde kesinlikle kronik bir sakatlığı yoktu.Hala da yok.Sadece bu kez, Yener hocanın önerdiği şekilde rehabilitasyon süreci bilinçli olarak uzatılıyor.Çünkü bu tarz sakatlıklardan sonra ilk 1–3 ay içinde nüks riski oldukça yüksek.Bence Singo, ısınma sürecini Karagümrük maçında tamamladıktan sonra,Manchester City maçıyla birlikte ilk 11’e dönecektir.(Atletico maçında kadroda olabilir ama oynamaz.)Galatasaray’ın mevcut bulunduğu süreçte de en son eleştirilecek konulardan bence Singo. Sakat haliyle Avrupa’da aldığın paraya satabileceğin teklifler var. Biraz oynasa sene sonu zaten istersen karla satışını yaparsın.Sorun Singo’nun erken dönmesine sebep olan rotasyon. Problem personel eksikliği. Personel niteliği değil!

Kaya Temel: "Wilfried Singo, Atletico Madrid maçında kesin kadroda olacak."

Biri yalan söylüyo ama kim

Kadroda olması önemli değil okan sakat jakobsu da maça götürüp kadroya almıştı ama oynatmamıştı eleştiri yememek için

Baskı yüzünden oynatıp adamın tendonunu koparacaklar bu sefer.

70 gün kavramı doğru ise, nüksetme riskinin ortadan kalkmış şekilde tamamiyle iyileşme tarihi 6 şubat olarak görünüyor.

8 şubat rize dep, sonra boşluk, sonra konya dep var. bu iki deplasmanda sahada olması önemli. ne yapalım, katlanacağız.

Adamın ayağı kopmuş Kaya Tembel hala kadroda olacağını iddia ediyor yav.

Nüksetme riski varsa kadroya dahi alınmasın. Sonra iyice elimizde patlar

Inşallah eleştiri yemeyelim ayağına saklanan bir şey yok çünkü durumu ciddi ise %100 sağ bek almalıyız.

topçularımızdan wilfried singo'nun en sevdiği tiyatro oyunu nedir?

"nüküs hayat" :d

Takımla idmana çıkmamış, okan buruk bile isteye yalan söylemiş.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt