GSCimbom
#90 Wilfried Singo
Keramettin TANRIVERDİ

#90 Wilfried Singo Sayfa 84

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
4,3K
Okunma
146,8K
Sayfa
84/214
4 ekimden beri yok Ajax maçını saymazsak, eğer tendon sakatlığı açıklaması doğruysa sahalara döndüğü ve 20 gün sonra tekrar sakatlandığı ama erken döndü diye sakatlandı şeklinde ifade edilen açıklama da yalan.

Belliki 2-3 hafta daha olmayacak, o dakikadan sonra Avrupa da biter zaten elimizde 31 bonservis 5 maaşlı, ayağı kalas bir sağ bek ya da Davinson yerine stoper olur.

Bir daha savunma oyuncusuna bu paraları ödeyen de gerizekalının önde gidenidir, çok daha ağır şeyler de yazarım ama bıktım artık bu aptallıklardan, yıldırdılar.

DrScout
Singo’nun sakatlığının ardından sadece 1,5 ay içinde, Grade 2C (tendona yakın ya da tendonu kapsayan) şekilde nüks eden bir hamstring yaralanması…Zaten beklenen dönüş süresi minimum 8–10 hafta.Ocak başında sahalara dönemeyeceği belliydi.“Süper Kupa’da kadroda olur” dediler.“Fethiye maçında olur” dediler.“Gaziantep’te olur” dediler.Olmayacağı belliydi; ben de bunu hep yazdım.Şimdi Atletico Madrid maçı işaret ediliyor. Yine ilk 11 olmaz.(Hatta olmaması da gerekir.)Not: Singo’nun Galatasaray’a transferi öncesinde kesinlikle kronik bir sakatlığı yoktu.Hala da yok.Sadece bu kez, Yener hocanın önerdiği şekilde rehabilitasyon süreci bilinçli olarak uzatılıyor.Çünkü bu tarz sakatlıklardan sonra ilk 1–3 ay içinde nüks riski oldukça yüksek.Bence Singo, ısınma sürecini Karagümrük maçında tamamladıktan sonra,Manchester City maçıyla birlikte ilk 11’e dönecektir.(Atletico maçında kadroda olabilir ama oynamaz.)Galatasaray’ın mevcut bulunduğu süreçte de en son eleştirilecek konulardan bence Singo. Sakat haliyle Avrupa’da aldığın paraya satabileceğin teklifler var. Biraz oynasa sene sonu zaten istersen karla satışını yaparsın.Sorun Singo’nun erken dönmesine sebep olan rotasyon. Problem personel eksikliği. Personel niteliği değil!

70 gün kavramı doğru ise, nüksetme riskinin ortadan kalkmış şekilde tamamiyle iyileşme tarihi 6 şubat olarak görünüyor.

8 şubat rize dep, sonra boşluk, sonra konya dep var. bu iki deplasmanda sahada olması önemli. ne yapalım, katlanacağız.

Geri
Üst Alt