#90 Wilfried Singo

Son pozisyonda ne yaptı kaçırdım ben, yerdeki adamı gördüm sadece tekrarı da gelmedi.

Kafa toplarında leş ötesi sürekli gelen ortalarda ciddi zamanlama hatası yapıyor.

Öyle enerjik böyle zıplıyor-hopluyo derken koca maç sağ stoperden ileri toplu topsuz hücuma çıkışı olmadı. Bunu yapmasan + ne özelliğin kaldı, stoperlik zaten zayıf, nerde duracağını bilmiyor malesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

böyle 3 4 tane yedirdi stoper oynadıgı maclarda rakibe vurduruyor

demek ki adam stoper degil

hocam nıye ısrar edıyorsun adamı bitirmek icin mi?

riskli oynasa da süper bi herif

Zamanlama hatasi yapiyor stoper oynayinca

Sag bek oynamasi bizim adimiza daha hayirli olur

Çok dikkatli bakamadım ama kırmızıysa da yemedikleri kırmızıya saysınlar.
O dk da kırmızı yeseydi de sayılmaz zaten yemedikleri kırmızıya, verilmemesi kötü niyet direkt. Her iki tarafa da hata yaptık diyecek hakem ikilisi işte hakem + var.

Stoper oynadığı her maç saçma sapan goller yiyoruz, bu işe acilen son verilmeli.

Makouta’ya bile kafa vurdurdu yemişim fiziğini o durumda

Ferrari var okul servisi yapmışız durumu olur stoperde.
Yani bu tandemi bozduğumuz için mi oluyor yoksa gerçekten Singo'nun kafa topları berbat mı bilemedim.
Ne zaman Davinson Abdul tandemini bozsak bir şekilde sıçıyor bizim defans sanki.

abi gelmeden söyledim bunu ya bakın 2 maç izlemiştim ben bunu stoperde Monaco'da sadece 2 maç izledim yav ama torinoda 15-20 kere izlemişimdir en az.Buna rağmen dedimki bu adam stoper değil net sağ bek.Hani ben kısıtlı bilgimle sadece tvde izlerken görüyorum ancak bu teknik heyet görmüyor akıl alır bir iş değil.Sağ bek olarak bu adam Boey'den de iyi bence bu arada ayrıca.
Orta saha için de stoper için ne dediysem aynısını derim , bu adamı sağ bek dışında saçma sapan mevkilerde oynatmaya devam ederlerse 30+5 bir daha çıkmamak üzere girecek bize

Bu elemandan stoper olmaz. Ya sağ bek oynayacak ya da saç iç gibi oynayacak. Modern Luyindama gerçekten herif.

Geri
Üst Alt