Adnan Korkut
Taçsız Kral
Aslında çok iyi sağ bek oynar da bu sakatlanır saçmalığı çıktı ortaya ve zaten orada boey ve sallai varBu adamdan olsa olsa box to box orta saha olur orda da olmaz ise elde patladı demektir
Aslında çok iyi sağ bek oynar da bu sakatlanır saçmalığı çıktı ortaya ve zaten orada boey ve sallai varBu adamdan olsa olsa box to box orta saha olur orda da olmaz ise elde patladı demektir

Ortada pozisyon yokken ve maçın bitimine 10 saniye varken rakibine bodoslama girip sarı yedi.Son pozisyonda ne yaptı kaçırdım ben, yerdeki adamı gördüm sadece tekrarı da gelmedi.
Kırmızı idi o pozisyon dize taban ile girdi.Ortada pozisyon yokken ve maçın bitimine 10 saniye varken rakibine bodoslama girip sarı yedi.
Çok dikkatli bakamadım ama kırmızıysa da yemedikleri kırmızıya saysınlar.Kırmızı idi o pozisyon dize taban ile girdi.
O dk da kırmızı yeseydi de sayılmaz zaten yemedikleri kırmızıya, verilmemesi kötü niyet direkt. Her iki tarafa da hata yaptık diyecek hakem ikilisi işte hakem + var.Çok dikkatli bakamadım ama kırmızıysa da yemedikleri kırmızıya saysınlar.
Yani bu tandemi bozduğumuz için mi oluyor yoksa gerçekten Singo'nun kafa topları berbat mı bilemedim.Stoper oynadığı her maç saçma sapan goller yiyoruz, bu işe acilen son verilmeli.
Makouta’ya bile kafa vurdurdu yemişim fiziğini o durumda
Ferrari var okul servisi yapmışız durumu olur stoperde.
sağ bekte babafingo olur bu adamBundan böyle ismi FİNGO