#90 Wilfried Singo

Bence 2 büyük hatası vardı ama tamamen laubalik. Bu gibi adamlarla video analiz yapıp bol bol konuşacaksin.

Maça gelirsek, bir ara forvete geçsin diye düşündüm

Ucuza getirmis olsaydik takimda kalsin derdim ama 30 milyonluk bir bonservisi var, eger sezon sonu iyi bir teklif gelse hic düsünmem gönderirdim cünkü belirli bir zaman sonra belki o teklifi bir daha hic göremezsin.

Kazıklandık

Resim

30 milyona ve 5 milyon maaşa SAĞ BEK'in rahat rahat takıma gelmesini isteyen teknik ekipte hiç utanma çekinme var mı?Laf atmak için atmıyorum.

30 değil de 5 m euro ya alsak ilk 18e giremez net söylüyorum. Sırf çok para verdik diye oynatıyoruz.

adam da hiç mi bir şey tam olmaz

Stoperde yarım sağ bekte yarım

tam olduğu bi mevki yok abi.

30 milyonun hatrına iyi miydi deniyorda yok gerçekten mevkisiz

Bu adamın futbolcu olduğuna eminmiyiz ? Trabzon maçında da , keşke boey oynasaymış.

Bu herifin mevkisi ne bilmiyorum. Belki sağ bektir, belki orta saha, belki forvet vs vs. Ama bu adam stoper değil hele hele sol stoper hiç değil

25 pas hatası yaptı galiba. Deha OB ile bu kadar olur. Bu adamı stoper oynatmak üstün zeka olmak lazım.

Sezon sonuna kadar sag bek olarak parlatip, DK'de döktürmesini ve iyi bir bonservise satmak planimiz olmali.

Hepimiz insaniz hata yapariz ama ust uste bu kadar hata da yapilmaz kardesim.

Geri
Üst Alt