91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

ESC kapatılamaz, kapatılması teklif dahi edilemez, eski parlak günlerine döndüreceğiz bu yarışmayı :D
Yok abi cidden kapattım :D bir süre başı boş bırakmıştım gelinen nokta ile yönetim olarak yine el koydum darbe yaptım.Yetkileride sıfırladım artık yok bir süre kalsın bu :D

ALLAHA SUKUR EMEKLERIMIZIN KARSILIGINI ALDIK BUGUNUN GELECEGIN TAHMIN EDIYOR, YÜCE GSC HALKININ EMEGE SAYGI GÖSTERECEGINI DÜSÜNÜYORDUM

YETENEK VE EMEK DOSTU GSC HALKINA DANKESCHÖN DiYORUM

BEATBOXDADA EN AZ RAPDEKI KADAR YETENEKLIYIMDIR BAKALIM BELKI ONUDA DÜSÜNÜRÜZ BI ARA :)))

~tap

ALLAHA SUKUR EMEKLERIMIZIN KARSILIGINI ALDIK BUGUNUN GELECEGIN TAHMIN EDIYOR, YÜCE GSC HALKININ EMEGE SAYGI GÖSTERECEGINI DÜSÜNÜYORDUM

BEATBOXDADA EN AZ RAPDEKI KADAR YETENEKLIYIMDIR BAKALIM BELKI ONUDA DÜSÜNÜRÜZ BI ARA :)))

~tap

Bitte schön kardeş

tebrikler

~tap

Hirsiz var

~tap

Gokhan beatboxunu paylassana dinlesin herkes.Sendeki yetenegini herkes kiskaniyor.

Kusura bakmayin da beyler neyin stratejini yapiyorsunuz bu yarismada? kürsüye giren para kazaniyorda bizim mi haberimiz yok? sirf eglence icin katiliyoruz yarismaya, güzel de sarki dinlemek de cabasi, hak eden sarkiya puan vermek istemiyorsaniz sirf ben kürsüye giriyiim diye ozaman hic katilmayin, bükemedigin bilegi öpeceksin.

İlk defa mı katılıyorsun Eurovision'a? Bak bu sefer 91.'si düzenlenmiş. Bu 91 yarışmada strateji yapılmayan bir tane yarışma yok.

Sor Alpay'a. Bak neler anlatacak. O kazandığı şampiyonlukların hepsi tertemiz mi acaba? Alpay Asma

2. olduğum, 1.'liği 1-2 puanla Alpay'a kaybettiğim bir yarışmada hakkımı nasıl yediğini çıksın anlatsın? Adamsa anlatır. Hodri meydan.

Alpay malatya'ya yolladigi sahinleri tofaslari da anlatsin

İlk defa mı katılıyorsun Eurovision'a? Bak bu sefer 91.'si düzenlenmiş. Bu 91 yarışmada strateji yapılmayan bir tane yarışma yok.

Sor Alpay'a. Bak neler anlatacak. O kazandığı şampiyonlukların hepsi tertemiz mi acaba? @Alpay Asma

2. olduğum, 1.'liği 1-2 puanla Alpay'a kaybettiğim bir yarışmada hakkımı nasıl yediğini çıksın anlatsın? Adamsa anlatır. Hodri meydan.

evet.jpg

Geri
Üst Alt