- 10 Mart 2013
- 120.844
- 152.898
- 4.938
Büyük hakkım yenildi kapatın şunu
Gayet "ADİL" 1 yarışma oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük hakkım yenildi kapatın şunu
Yok abi cidden kapattımESC kapatılamaz, kapatılması teklif dahi edilemez, eski parlak günlerine döndüreceğiz bu yarışmayı![]()
Yok abi cidden kapattımbir süre başı boş bırakmıştım gelinen nokta ile yönetim olarak yine el koydum darbe yaptım.Yetkileride sıfırladım artık yok bir süre kalsın bu
![]()
Maalesef abi ciddiyimEmrah uzatmayalım, gönder 92. yarışmayı, ayıbını temizle![]()
ALLAHA SUKUR EMEKLERIMIZIN KARSILIGINI ALDIK BUGUNUN GELECEGIN TAHMIN EDIYOR, YÜCE GSC HALKININ EMEGE SAYGI GÖSTERECEGINI DÜSÜNÜYORDUM
YETENEK VE EMEK DOSTU GSC HALKINA DANKESCHÖN DiYORUM
BEATBOXDADA EN AZ RAPDEKI KADAR YETENEKLIYIMDIR BAKALIM BELKI ONUDA DÜSÜNÜRÜZ BI ARA))
~tap
ALLAHA SUKUR EMEKLERIMIZIN KARSILIGINI ALDIK BUGUNUN GELECEGIN TAHMIN EDIYOR, YÜCE GSC HALKININ EMEGE SAYGI GÖSTERECEGINI DÜSÜNÜYORDUM
BEATBOXDADA EN AZ RAPDEKI KADAR YETENEKLIYIMDIR BAKALIM BELKI ONUDA DÜSÜNÜRÜZ BI ARA))
~tap
Olan bu Adama oldu lan
Gecmis olsun kardes
~tap
2.bir emre kadar kapattım yarışmayı.
Kusura bakmayin da beyler neyin stratejini yapiyorsunuz bu yarismada? kürsüye giren para kazaniyorda bizim mi haberimiz yok? sirf eglence icin katiliyoruz yarismaya, güzel de sarki dinlemek de cabasi, hak eden sarkiya puan vermek istemiyorsaniz sirf ben kürsüye giriyiim diye ozaman hic katilmayin, bükemedigin bilegi öpeceksin.
Yapamazsınız ben istemezsemKaçak yarışırız adminim
Sen yarışma tutkunlarını tanımadın herhaldeley:
Yapamazsınız ben istemezsem![]()
İlk defa mı katılıyorsun Eurovision'a? Bak bu sefer 91.'si düzenlenmiş. Bu 91 yarışmada strateji yapılmayan bir tane yarışma yok.
Sor Alpay'a. Bak neler anlatacak. O kazandığı şampiyonlukların hepsi tertemiz mi acaba? @Alpay Asma
2. olduğum, 1.'liği 1-2 puanla Alpay'a kaybettiğim bir yarışmada hakkımı nasıl yediğini çıksın anlatsın? Adamsa anlatır. Hodri meydan.