- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.940
- 4.393
Yasak olmayan bir limana diyorum,orada ESC Adası kuralım paso yarışma yapalım,günde 3-4 defa![]()
Survivor adasi nasil olur.
Survivor 216 Hangi Adada Nerede Cekiliyor - Aynı Adada - YouTube
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasak olmayan bir limana diyorum,orada ESC Adası kuralım paso yarışma yapalım,günde 3-4 defa![]()
Haklısın kardeşim ne diyeyim. Ayberk'in olduğu yerde psikolojik destek zaruridir. Bu tarz risklerden korunabilmek adına forumumuza psikolog alınmasını öneriyorum.O da iyi taktikmiş bak ben de yapayım bunu arasıra...
Malumun olduğu üzere az yapmıyor bu gibi şeyleri, ben de like verip direkt forumu kapatıyorum böyle olunca daha kesin ve kestirme oluyor. Sanada tavsiye ederim, bu yaştan sonra psikolojimi tehlikeye atamam kimse kusura bakmasın.![]()
Kardeşim Breaking Bad ve Game of Thrones yapımlarını izlemediysen izlemeye başlamanı öneririm, izlediysen bile bu kült yapımları ilk bölümlerinden başlayarak tüm sezonlarını yeni baştan izlemeni tavsiye ediyorum kardeşim. Hatta Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations oyunlarını sırayla oynamanı ve %100 eşleşme ile bitirmeni tavsiye ediyorum kardeşim.Takılan la çıkıyorum ben,tarihi film izleyeceğim eylemeyin beni![]()
Tamam kardeşim öyle yapalım madem, sen yeterki konuyu uzatma![]()
![]()
Kardeşim Breaking Bad ve Game of Thrones yapımlarını izlemediysen izlemeye başlamanı öneririm, izlediysen bile bu kült yapımları ilk bölümlerinden başlayarak tüm sezonlarını yeni baştan izlemeni tavsiye ediyorum kardeşim. Hatta Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations oyunlarını sırayla oynamanı ve %100 eşleşme ile bitirmeni tavsiye ediyorum kardeşim.
@Mehmet Arslaner riskten kurtulma yöntemim nasıl?Artık en az 1,5 ay kafamız rahat hamdolsun
![]()
Bizim Barda abi evlendi mi ya ne oldu. arada görünüyor ama esaret altinda sanirim. 1-2 saat izin veryor yengemiz zannedersem![]()
Bak ben bu şekilde düşünmemiştim doğru diyorsunTeknik iyi ama biraz riskli gibi.![]()
Sinema/dizi konusunu seri bir şekilde contact'a çekebilir ki bunu kimse istemez.![]()
Bak ben bu şekilde düşünmemiştim doğru diyorsunO halde sakince ve sükunet içerisinde konudan da forumdan da yavaştan uzaklaşıyorum kardeşim çaktırma sakın
![]()
Filmimi izledim aklıma takılan birkaç soru/konu oldu şimdi acaba bu AC'de tarihi mekanlara dalış yapabiliyor muyuz yoksa solucan delikleri vasıtasıyla geçmişe veya geleceğe gidebiliyor muyuz ? Bu arada aklıma geldi bu fikri ortaya atan Carl Sagan'dı. Ve ve ve tabii ki Contact'ta ilk kez uygulandı sinemayaKardeşim Breaking Bad ve Game of Thrones yapımlarını izlemediysen izlemeye başlamanı öneririm, izlediysen bile bu kült yapımları ilk bölümlerinden başlayarak tüm sezonlarını yeni baştan izlemeni tavsiye ediyorum kardeşim. Hatta Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations oyunlarını sırayla oynamanı ve %100 eşleşme ile bitirmeni tavsiye ediyorum kardeşim.
@Mehmet Arslaner riskten kurtulma yöntemim nasıl?Artık en az 1,5 ay kafamız rahat hamdolsun
![]()
Teknik iyi ama biraz riskli gibi.![]()
Sinema/dizi konusunu seri bir şekilde contact'a çekebilir ki bunu kimse istemez.![]()
Filmimi izledim aklıma takılan birkaç soru/konu oldu şimdi acaba bu AC'de tarihi mekanlara dalış yapabiliyor muyuz yoksa solucan delikleri vasıtasıyla geçmişe veya geleceğe gidebiliyor muyuz ? Bu arada aklıma geldi bu fikri ortaya atan Carl Sagan'dı. Ve ve ve tabii ki Contact'ta ilk kez uygulandı sinemaya![]()
Yine bağladım üste bakArif Sağ gibi adamım bağlayıp duruyorum.
@B. Arda Aycan ağabey bu iki arkadaşın hakkında yazdıklarını ayıpladım. Ben saygımı ifade ederken bu iki gözümden sakındığım ve sevdiğim iki arkadaş sana Barda diyorlar. Ben gördüğün gibi düzgün etiketledim,B ile Arda arasında boşluklu hem de saygılar.
Filmimi izledim aklıma takılan birkaç soru/konu oldu şimdi acaba bu AC'de tarihi mekanlara dalış yapabiliyor muyuz yoksa solucan delikleri vasıtasıyla geçmişe veya geleceğe gidebiliyor muyuz ? Bu arada aklıma geldi bu fikri ortaya atan Carl Sagan'dı. Ve ve ve tabii ki Contact'ta ilk kez uygulandı sinemaya![]()
Yine bağladım üste bakArif Sağ gibi adamım bağlayıp duruyorum.
@B. Arda Aycan ağabey bu iki arkadaşın hakkında yazdıklarını ayıpladım. Ben saygımı ifade ederken bu iki gözümden sakındığım ve sevdiğim iki arkadaş sana Barda diyorlar. Ben gördüğün gibi düzgün etiketledim,B ile Arda arasında boşluklu hem de saygılar.
eurovision benim için bitmiştir daha da gelmem!!
Bu olmalıEurolig benzeri bir sistemle yarışma geri gelecek diye duyum aldım organizatör tipinde bir arkadaştan
A lisansı, B lisansı ile katılan üyeler ve wild card olacakmış
Diğerlerinin ön eleme oynaması bekleniyor
Tam zalım adam