91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

O da iyi taktikmiş bak ben de yapayım bunu arasıra...

Malumun olduğu üzere az yapmıyor bu gibi şeyleri, ben de like verip direkt forumu kapatıyorum böyle olunca daha kesin ve kestirme oluyor. Sanada tavsiye ederim, bu yaştan sonra psikolojimi tehlikeye atamam kimse kusura bakmasın. :D
Haklısın kardeşim ne diyeyim. Ayberk'in olduğu yerde psikolojik destek zaruridir. Bu tarz risklerden korunabilmek adına forumumuza psikolog alınmasını öneriyorum.

Takılan la çıkıyorum ben,tarihi film izleyeceğim eylemeyin beni :D

Takılan la çıkıyorum ben,tarihi film izleyeceğim eylemeyin beni :D
Kardeşim Breaking Bad ve Game of Thrones yapımlarını izlemediysen izlemeye başlamanı öneririm, izlediysen bile bu kült yapımları ilk bölümlerinden başlayarak tüm sezonlarını yeni baştan izlemeni tavsiye ediyorum kardeşim. Hatta Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations oyunlarını sırayla oynamanı ve %100 eşleşme ile bitirmeni tavsiye ediyorum kardeşim.

@Mehmet Arslaner riskten kurtulma yöntemim nasıl? :D Artık en az 1,5 ay kafamız rahat hamdolsun :D

Kardeşim Breaking Bad ve Game of Thrones yapımlarını izlemediysen izlemeye başlamanı öneririm, izlediysen bile bu kült yapımları ilk bölümlerinden başlayarak tüm sezonlarını yeni baştan izlemeni tavsiye ediyorum kardeşim. Hatta Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations oyunlarını sırayla oynamanı ve %100 eşleşme ile bitirmeni tavsiye ediyorum kardeşim.

@Mehmet Arslaner riskten kurtulma yöntemim nasıl? :D Artık en az 1,5 ay kafamız rahat hamdolsun :D

Teknik iyi ama biraz riskli gibi. :D

Sinema/dizi konusunu seri bir şekilde contact'a çekebilir ki bunu kimse istemez. :D

Bizim Barda abi evlendi mi ya ne oldu. arada görünüyor ama esaret altinda sanirim. 1-2 saat izin veryor yengemiz zannedersem:D

Bu ayın sonuna doğru evlenecekti yanlış hatırlamıyorsam. Bu ay evleneceği kesin ama tam tarihini unuttum. :D

Sinema/dizi konusunu seri bir şekilde contact'a çekebilir ki bunu kimse istemez. :D
Bak ben bu şekilde düşünmemiştim doğru diyorsun :D O halde sakince ve sükunet içerisinde konudan da forumdan da yavaştan uzaklaşıyorum kardeşim çaktırma sakın :D

s-5e5ef7d0b6c7295a1693b6acf1c0a59ac94072b6.gif

Filmimi izledim aklıma takılan birkaç soru/konu oldu şimdi acaba bu AC'de tarihi mekanlara dalış yapabiliyor muyuz yoksa solucan delikleri vasıtasıyla geçmişe veya geleceğe gidebiliyor muyuz ? Bu arada aklıma geldi bu fikri ortaya atan Carl Sagan'dı. Ve ve ve tabii ki Contact'ta ilk kez uygulandı sinemaya :D

Yine bağladım üste bak :D Arif Sağ gibi adamım bağlayıp duruyorum.

@B. Arda Aycan ağabey bu iki arkadaşın hakkında yazdıklarını ayıpladım. Ben saygımı ifade ederken bu iki gözümden sakındığım ve sevdiğim iki arkadaş sana Barda diyorlar. Ben gördüğün gibi düzgün etiketledim,B ile Arda arasında boşluklu hem de saygılar.

Son düzenleme:
Günaydın :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eurolig benzeri bir sistemle yarışma geri gelecek diye duyum aldım organizatör tipinde bir arkadaştan

A lisansı, B lisansı ile katılan üyeler ve wild card olacakmış

Diğerlerinin ön eleme oynaması bekleniyor

Filmimi izledim aklıma takılan birkaç soru/konu oldu şimdi acaba bu AC'de tarihi mekanlara dalış yapabiliyor muyuz yoksa solucan delikleri vasıtasıyla geçmişe veya geleceğe gidebiliyor muyuz ? Bu arada aklıma geldi bu fikri ortaya atan Carl Sagan'dı. Ve ve ve tabii ki Contact'ta ilk kez uygulandı sinemaya :D

@B. Arda Aycan ağabey bu iki arkadaşın hakkında yazdıklarını ayıpladım. Ben saygımı ifade ederken bu iki gözümden sakındığım ve sevdiğim iki arkadaş sana Barda diyorlar. Ben gördüğün gibi düzgün etiketledim,B ile Arda arasında boşluklu hem de saygılar.

AC ile ilgili soruyu Erman üstada bırakıyorum, haddim değil zira. :D

Arda abi ile ilgili yazdıklarını kesinlikle reddediyorum, Arda abi'ye 1 kere bile olsun saygısızlık yapmadım, yapmam. B. Arda Aycan benim için ağabeyden daha ötedir; gecenin karanlığını yaran bir ışıktır, rehberdir;felsefedir. Fitne'yi bırakınız yakışmıyor :D

Bu fitne fesat işleri sana hiç yakışmıyor :D Yalnız güzel etiketlemişsin, tebrikler :D

Eurolig benzeri bir sistemle yarışma geri gelecek diye duyum aldım organizatör tipinde bir arkadaştan

A lisansı, B lisansı ile katılan üyeler ve wild card olacakmış

Diğerlerinin ön eleme oynaması bekleniyor
Bu olmalı :)

Geri
Üst Alt