Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Buna dair bir delil var mıHerif fit olmadığından sahaya dahi sürülmüyor
Oynadığı dakikalarda koşabiliyor gibi görünüyordu
Bir şey mi oldu bilmediğimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna dair bir delil var mıHerif fit olmadığından sahaya dahi sürülmüyor
Buna dair bir delil var mı
Nasıl delil yok renkdaş. En son oynadığı maçta koşamadığı açıkça görünüyordu. Arkasına halatla ağırlık bağlamışlar gibi ağırdı.Buna dair bir delil var mı
Açıkçası, yerli yasağı gelse bile bu adamın bu takıma 11 oyuncusu olacağı yok gibi maalesef...Salakça yerli kuralı yüzünden form tutamadı.
Bunu oynatınca doğal olarak Tete, Ziyech, Angelino'dan birisi olmayacak. Ee onların da form tutması lazım?
Zarar vermekten başka bir şey değil bu kural.
Aynı şey Tete için de geçerli. Adamın 3-4 maç arka arkaya ilk 11 çıkması lazım. Angelino'nun değişmez 11 çıkması lazım. Yerli kuralı var diye ritim tutmuyor.
Usta olur olmaz, ayrı mevzu. Angelino hep ilk 11 çıksa mesela, hem Apo'ya hem Zaha'ya alışacak.Açıkçası, yerli yasağı gelse bile bu adamın bu takıma 11 oyuncusu olacağı yok gibi maalesef...
Kuşlar göz göze gelmek için sıraya girmişx.com
x.com
Kilo mu vermis shop mu
Florya suyunu içtikce ödem yapıyorAdamın sorunu tamamen mental. Kafası 2 senedir sahada değil. Ben bunu bilmeme rağmen istemiştim çünkü bize gelen direkt toparlıyor diye ama ağabeyde tutmadı malesef Florya suyu meselesi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi