#93 Sacha Boey

Yapmayın arkadaşlar recep sen bari yapma gözünüzü seveyim .

Adam ıyi çıkar FT elinde yok olacak
Adam kötü çıkar FT transfer edeceğin adama bilmem ne .
Adam kötü başlar ıyi oynamaya doğru gider Ftye rağmen oldu .

FT düşmanlığı bu resmen tamam sevme gitsin diyin ama bu muhalefetlik nedir ya ortada hiç birşey yok sadece düz yukarıda yazdığım gibi.

Tamam FT gitsin artık eskisi gibi değil psv maçından sonra bende savunmayacagim dedim bi değişim yapılacaksa hocadan başlansın ama böyle mı olacak ? Bu davranış biçimi senle alakalı değil genel ft düşmanlarının durumu hoş mu yani galatasaraya ne yararı var bu mesajların varsa aydınlatin bende sizin yolunuzdan gideyim.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

züccaciye dükkanına bir fil girmiş

bu dükkanda bir fil var demenin nesi garip

Artık böyle 20-25 yaş arası gençlerin bizi tercih etmesine üzülür hale geldim, düşünsen çocuk Fransa 'da futbol oynadı bu güne kadar sonra bir geliyor Fatih Terim 'in eline kalıyor 4-5 sene çekeceğin var

Umarım Galatasary 'dan gittiğin gün futbolu unutmuş, tüm yeteneklerini yitirmiş şekilde gitmezsin ama şu olayın gerçekleşme ihtimali %102 filan

önündeki koridor çok boş kaldı

kerem hiç yardımcı olamadı.
Fatih Terim Kerem 'e sağ kanat oyna talimatı vermedi bu çok belli, mesela Feghouli de kanat oynamıyordu bizim takımda o merkeze gelip top almaya çalışıyordu Kerem ceza sahasına ters koşular yapmaya çalışıyor ama ikisi de sağ kanat oynamıyor bu takımda

Fatih Terim 'in değişik inatlarından biri işte sanki K.Walker var da bekte adamın önünü açtıkça açıyoruz, Mariano da bu yüzden çöktü Boey 'in de çöküşü yakındır

Hücum yönünü ilk maça göre beğendim defansif olarak da zamanla değerlendirmek lazım olumlu izlenimler verdi üzerine koyarak devam eder inşallah

Geri
Üst Alt