#94 Lucas Ontivero

Eee üstad, yorum yapma mı diyorsun bundan sonra. Ne yapalım yani şimdi, fazlasıyla rencide ettin bizi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yanıldığını kabul etmek büyük bir erdem ister herkeste yoktur :) Benimde yanıldığım bi ton konu var bunu sizi rencide etmek için uplamadım kırıldıysanız özür dilerim

yillik ücretini karsilayacak kulüp yok. iki sene daha sözlesmesi var, gönderilmezse 1.2 milyon euroyu cebe indirecek bedavadan. kulüp tarihinin en büyük yolsuzlugu bunun transferinde dönmüstür.

600-700 bin euro falan verip karsilikli anlasalim, defolup gitsin. kasada kalan parayi baska seyler icin kullaniriz.

ulan halbuki ilk çıktığı kupa maçında baya enteresan hareketler yapıp beni umutlandırmıştı bu kadar fos çıkacağını vallahi hayal etmemiştim :( hajroviç le bu fena kazık !!

gecen macta yine gol atmis reyiz

7 maç 3 gol 1 asist,dikiş tuttu galiba orada.

2015-2016 sezonu için :450.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için :550.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için :650.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,

Kimse bu paraları vermez buna.Kimse almazsa kadroda tutalım.Nasıl olsa sınır da kalktı.Belki işe yarar.

ulan halbuki ilk çıktığı kupa maçında baya enteresan hareketler yapıp beni umutlandırmıştı bu kadar fos çıkacağını vallahi hayal etmemiştim :( hajroviç le bu fena kazık !!
Hajrovic'i herkes yerli olacak diye kabul ediyordu zaten. Yabanci olarak alinmasi sacmalik.

Ontivero ise durum cok net, birsey gösteremezdi zaten o dönem, bu yüzden kesin kazik asla demem.

Kimse bu paraları vermez buna.Kimse almazsa kadroda tutalım.Nasıl olsa sınır da kalktı.Belki işe yarar.

Yetenekli olmasına yetenekli ama başka hiç bi özelliği yok. ne pozisyonu belli, ne gücü kuvveti var, ne dayanıklı.

PTT'de bi takıma ver, mümkün değil oynatmaz. Zaten bi maç 80'de oyuna girsin bi daha maça falan çıkmaz sakatım der yatar.

Sözleşmesi bitince ya plaj futboluna ya salon futboluna falan geçiş yapar, çim sahada pek işi yok.

Bu arada bunları manyak gibi Honved(Ontivero izleyim derken Youla'yı fark etmek paha biçilmez) ve Ljubljana'da da izlemiş biri olarak söylüyorum. Acaba kullanılabilecek 1 hatta yarım özelliği var mı diye bakarım hep kiralık oyuncularımıza.

Bizim scoutlar aceba takip ediyor mu maclarini ? Olmasi gerekir heralde... Andraz Sporar fena bir oyuncuya benzemiyor, 21 yasinda, 17 macta, 17 gol ve 5 assist. Videolarina göre cabuk, atletik ve teknik olarak iyiye benziyor bir forvet icin. Sutlari sert.Scoutlar izleyip, begendilerse, makul bir paraya kadroya katmak iyi bir fikir olur.

Yetenekli olmasına yetenekli ama başka hiç bi özelliği yok. ne pozisyonu belli, ne gücü kuvveti var, ne dayanıklı.

PTT'de bi takıma ver, mümkün değil oynatmaz. Zaten bi maç 80'de oyuna girsin bi daha maça falan çıkmaz sakatım der yatar.

Sözleşmesi bitince ya plaj futboluna ya salon futboluna falan geçiş yapar, çim sahada pek işi yok.

Bu arada bunları manyak gibi Honved(Ontivero izleyim derken Youla'yı fark etmek paha biçilmez) ve Ljubljana'da da izlemiş biri olarak söylüyorum. Acaba kullanılabilecek 1 hatta yarım özelliği var mı diye bakarım hep kiralık oyuncularımıza.

Hic Andraz Sporar mac icinde pozitif, yada negatif olarak gözüne batti mi ?

Hic Andraz Sporar mac icinde pozitif, yada negatif olarak gözüne batti mi ?
Yok ya. Zaten acayip sıkıcı maclar. 9-5 memuru gibi oynuyolar, yetenek gosteren veya gostermeye calisan pek oyuncu yok.
Sistemi pozisyon bilgisi nasil dersen onun icin de oyuncuyu ozellikle 3-4 mac izlemem lazim. Onun icin bise soyleyemem

Tornavida degmemis Nokia 3310

Oguzhan Kayar vardi birde, o ne oldu acaba. Aslinda oyun görüsü fln, topla oyunu fena degildi.

Canlı izlemişsin galiba.Ben senin kadar takip etmedim.PTT'de ne oyuncular oynuyor bu da şans bulur bence.Parasını biz ödedikten sonra sağa sola kiralamanın fayfası yok.Bunu belirtmek istemiştim.Aynı şekilde Dzemaili'nin de parasını biz ödeyeceksek o da kadroda olmalı.

Canlı izlemişsin galiba.Ben senin kadar takip etmedim.PTT'de ne oyuncular oynuyor bu da şans bulur bence.Parasını biz ödedikten sonra sağa sola kiralamanın fayfası yok.Bunu belirtmek istemiştim.Aynı şekilde Dzemaili'nin de parasını biz ödeyeceksek o da kadroda olmalı.
Ptt'de ne oyuncular oynuyor diyosun da, sanirim yetenek olarak diyosun. Orda yetenek ikinci planda :) maclar tekme tokat geciyor. Dayanikli olmayan topcu oynayamaz orda, bizim altyapidan kiralananlar bile dogru durust dakika alamiyorlar( Emrecan haric, o deli cunku)

Tornavida degmemis Nokia 3310

Hangi ligde oynuyordu bu şu an?
Ljubljana hangi ülkenin takımı?

Geri
Üst Alt