95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WHAM'ın Careless Whisper'ına puan vermemiş adamım ben hacı. :D Buna niye vereyim. 80'lerin uyuz şarkıları bunlar. :D

Serkan renkdashın üst üste 80'ler bombardımna yüzünden tiksindim hep bunlardan. :D

Yahu hepsi aynı lacivertin boku. :D Ona sanki farklı nedenden dolayı puan vermedin. Rakip gördüğün için vermiyorsun öyle şarkılara puan.

Senin şarkı hiç tarzım değil vallahi Aslan. Daha önce de sen bana benzer bir şekilde puan vermemiştin 2. olmuştum. Bizim lobinin müzik zevki örtüşmüyor demek ki. En azından şike konularında bezimiz olmadığı perçinlenmiş oldu. Yaşasın onurlu komadolar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şike bizim işimiz değil zaten doktorum. Ama Arda abi çok emindi. Teoman Comanchero'ya 10 puan verdiyse, senin şarkına kesin 12 puan verir dedi. Hep o Arda abi denilecek yaşlı başlı adam yüzünden. Aramıza fitne soktu. :D

Yahu hepsi aynı lacivertin boku. :D Ona sanki farklı nedenden dolayı puan vermedin. Rakip gördüğün için vermiyorsun öyle şarkılara puan.

Abi taktik yapıyorum ama cidden sevmedim bak bu şarkıyı. :D

Iglesias'a 2-3 daha vermem lazımmış dönüp baktığımda. Bir de Spirit Rudd'a 2-3 puan fazla verebilirmişim zorlasam. Hadi senin şarkıya da 1-2 olsun diyeyim ama öyle yüksek puan çıkmaz 10 defa da dinlesem.

12 de versem kurtarmıyormuş bu arada. :asd22:

Ya bırak şimdi Alpay

Ben dedim Alpay birinci diye kimse inanmadi ne oldu ey gsc

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şike bizim işimiz değil zaten doktorum. Ama Arda abi çok emindi. Teoman Comanchero'ya 10 puan verdiyse, senin şarkına kesin 12 puan verir dedi. Hep o Arda abi denilecek yaşlı başlı adam yüzünden. Aramıza fitne soktu. :D

Komençero biz Çocukken çok meşhurdu bir an eskilere gittim ondan 10 verdim . Sonlarda olması da Şaşırtıcı . O döneme damga vuran bir şarkı idi aslında. Hakettiğini almadı. Kürsü işgali bile yapabilirdik bu yarışmada ama kısmet olmadı. Bir daha kine inşallah ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi taktik yapıyorum ama cidden sevmedim bak bu şarkıyı. :D

Iglesias'a 2-3 daha vermem lazımmış dönüp baktığımda. Bir de Spirit Rudd'a 2-3 puan fazla verebilirmişim zorlasam. Hadi senin şarkıya da 1-2 olsun diyeyim ama öyle yüksek puan çıkmaz 10 defa da dinlesem.

12 de versem kurtarmıyormuş bu arada. :asd22:

İşte itiraf. Bu laftan sonra gerisi teferruattır.

İşim çıktı takip edemedim, ulan adam yine mi kazandı :D

Tebrikler Alpay Asma ,senin de eline sağlık Tanju Karayel kardeşim :hat:

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

10 puan vererek beni müzmin sonunculuktan kurtaran Teoman Eraslan hocamıza teşekkür ederim. Ne varsa 80 gençliğinde var

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde
Buluşmak seninle bir akşam üstü
Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi
Sığınmak, gözlerine sığınmak bir akşam üstü

Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi

Bir orman bir gece kar altındayken
Çocuksu, uçarı koşmak seninle
Elini avcumda bulup yitirmek, yitirmek
Sığınmak, ellerine sığınmak bir gece vakti

Ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek
Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken

Bir kenti böylece bırakıp gitmek
İçinde bin kaygı, binbir soruyla
Bitmemiş bir şarkı dudağında bir yarım ezgi
Sığınmak, şarkılara sığınmak bir ömür boyu

Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi
Ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek
Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken

Kaynak: Zülfü Livaneli Gözlerin şarkı sözleri
Zulfu Livaneli Gozlerin şarkı sozleri

Şu güzel sözleri yazana da helal olsun yalnız. Bence Türk müziğinde ki sözü en güzel olan şarkılar arasında yer alır.

Türkçe şarkı ile girip kazanacağım demiştim @Tuncay Tum.

Ne şarkılara 12 verdin içine mi doğdu da 3 verdin şu güzelim şarkıya yalnız. :D
Bildim senin Sarkin oldugunu reis :D :D Ondan taktik degistirdim ama yine olmadi yaktiniz guzelim Sezen Aksu'nun sarkisini :D

Tam da yarışma havası.
Tanju Karayel Eurovision tekrar özüne dönsün istiyorsan bir kez daha elini taşın altına sokman icab edecektir kıymetli kardeşim.

ÇILGIN PROJEM: 100. YARIŞMADA 20. Şampiyonluğumu kutlamak. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt