95. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen beyler bir yarışma yapın da kafamızı dağıtalım biraz :)

Keyfi nedenlerden dolayı yarışma yapmayanlar, sizleri unutmayacağız!

Bu yarışmada da (96. ESC) iddialı olmayı planlıyorum çılgın projem olan 6 şampiyonluk üst üste planım kapsamında. :D

Askere gitmeden önce bu yarışmayı hep Porsuk Alpay kazanırdı, geldim görüyorum ki değişen bi şey yok :coffee:.

Yarışma var ise bize de icabet etmek düşer.

@Emrah Yıldırım @Tuncay Tum @Güray Çavuşoğlu @Tanju Karayel

Ya yarışma, ya açıklama bekliyoruz. Özellikle de sen Tuncay bey biraderim. Hani yarışma benim köpeğimdi?

penguinwalkingdead-die-1418241236.gif

Kellenizle helalleşin güzel kardeşlerim.

Yarışmaya kayyum atandı.

Bundan sonra yarışmaları @B. Arda Aycan ağabeyimiz yapacaktır. Kesin bilgi. Yayalım.

Yarışmak için gösterdiğin çabayı takdir etmekle birlikte bu akşam maalesef organizatörlüğe ayırabilecek kadar zamanım yok. Olursa yarışmaya katılabilir miyim onu bile bilmiyorum.

Yarışmak için gösterdiğin çabayı takdir etmekle birlikte bu akşam maalesef organizatörlüğe ayırabilecek kadar zamanım yok. Olursa yarışmaya katılabilir miyim onu bile bilmiyorum.

Diğer beylerimizin aksine büyük bir nezaket örneği sergileyerek cevap yazdığın için, kelleni tepe tepe kullanabilirsin ağabey. :D

Milli maç haftası kesinlikle yapılmalı. O sıkıcı hafta sonu başka türlü çekilmez.

Tanju da çok yoğun. Başka biri elini taşın altına koymazsa hafta arası zor duruyor.

Beyler yoğunum bu aralar foruma bile zor giriyorum benden şimdilik pas, müsait olduğumda yaparım. Bu süre zarfında mutlaka bir baba yiğit çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt