Tugay Kaya Korkmaz
Parçalı Üye
- 19 Eylül 2018
- 3.056
- 2.511
- 648
Hemen kendisine bir mentor tutmalıyız. Eğer kazanabilirsek hakikaten müthiş bir yetenek kadromuzda olacak.
Fatih Terim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen kendisine bir mentor tutmalıyız. Eğer kazanabilirsek hakikaten müthiş bir yetenek kadromuzda olacak.
evet çok haklısın.ama bugün benim için hayal kırıklığıydı onun yüksek bir yıldız olabilecğeini düşünmüştüm ama top kontrolü zayıf adam geçmesi o kadar iyi değil bence 10 denemede 3'ünü geçer.umarım dortmund'ta ki ilk haline döner kabul edelim veya etmeyelim bu çocuk bu sene bize lazım bal yapmayan arı dendi bugün iptal edilse de asist yaptı.umarım özgüveni gelir ve fiziğini oyununu geliştirir.çılgın atacağını dünya yıldızı olabileceğini artık düşünmüyorum ama galatasaray seviyesinde faydalı bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum.bugün sahaya karakter koyması ve kart gördüğü için ağlaması ne kadar çok itilip kakıldığını gösteriyor.birde bazı arkadaşlar destek olmak yerine çöp yapıyor.çocuk burda tutmazssa kariyerinin yok olacağının farkında ailesi yok anne baba ayrı,dil bilmiyor,baba olarak gördüğü fatih terimin yanına geliyor ki celta da 1,700 kazanıyordu burda 700 bin oynayacak.parayı seven bir çocuktu taht yaptırmıştı kendi adına artık yanlız olduğunun farkında bu dönemde herkes destek olmalı bu arkadaşa ne yaparsa yapsın.onyekurunun yaptığı faaliyetin benzerini yapıyor. aslında ilk 11e bi şekilde yerleşse ve daha faydalı hale getirsek güzel olur. onye de böyle yararsız başlamıştı. yavaş yavaş vazgeçilmez olmuştu
ama kabul edilmeli ki, onyekuru daha hızlıydı daha deliciydi daha yıpratıcıydı daha bitirici ve skorerdi ve mental olarak daha güçlüydü
ama emre de onyeye göre daha teknik daha adam eksiltici, topla oynadığında arkadaşları boş alan kazanabiliyor. onyekuruda ise o topla oynadıiında kendisi boş olanda oynuyordu zaten
Oyuna net hareket getirdi kazanmamız için kiliti açtı.
Belhandayı örnek vermişsin bugün extra kötüydü ama profesyonel futbolda yeri olduğunu ispatlıyor yıllardır. Emre nin ki bambaşka bir konu. 17 yaşındaydı sanırım ilk parladığında aradan geçen dört yılda kendini geliştirememiş. Kafası karışık bocalama döneminde. Normalde sistem hocası biri olsa başımızda hiç şans bulamaz ama Terim sistemlere çok takılı kalmayan oyuncuları duyguyla değerlendiren onları en yüksek seviyeye çıkaracak özgüveni vermeye çalışan bir hoca olduğu için emre bol bol şans bulacaktır. Benim Terim den beklediğim şu adamı kurtlar sofrasına atma hocam. Çocuk sıkıntılı dönem geçiriyor. Kurtarıcı diye düşünme bu adamı. Öne geçtiğimiz maçlarda fark attığımız maçlarda koy stresin olmadan kendini göstersin. Top kontrölü alan kontrölü çok kötü seviyede. Kendini bulması için doğru zamanda şans verirsek en azından 17 yaşındaki özgüvenini kazanırsa çok önemli kozumuz olur yarıştaaynı takımda belhanda da oynuyor o kadar gömmeye gerek yok.bizde belhanda nasıl ezecek topu diye bekliyoruz.bu çocuğun belhanda'dan farkı yok ikiside hiç olmaması gereken seviyelere çıkmışlar hakan çalhanoğlu gibi ama en azından emre çalım atmadan da sadece hızı ile fark yaratır belhanda'da oda yok.belhanda'da bu haliyle profesyonel seviyede asla olmamalıydı yeri yok bu arkadaşında yok ama en azından kendini geliştirebilir.belhanda'dan iyi topçu olabilir.
İlk gördüğü kart öncesi Adem'in faul yapmadan topu aldığı pozisyon var.Oradan sonra doğramaya başladılar.
Bugün bence faydalı oldu. Okuyorum da çok abartıyorsunuz... İkinci yarı onun varlığıyla adamlar hücuma kalkmadı çoğu zaman...