97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6-7 şarkı dışında b.k gibi bir liste çıkarmışız arkadaşlar.

Katıldığım yarışmalar içerisinde gördüğüm en tırt liste, demek ki öyle üst üste yarışma yapmamak lazım :D

Hangi şarkı olduğunu öğrenme şansımız var mı hocam? :D Bu gafil geçen yarışmada da Galatasaray marşı ile katılıp şampiyon olacağını zannetmişti :D Sonuncu olunca da milletin Galatasaraylılığını sorguladı kerkenez :D

Daha o konuyuda unutmadim intikamim aci olacaka agabey :D

''EKİŞ'' yapmak isteyen renktaşlarım bir pm uzağınızdayım :077:

Adını Türkçe Vizyon koyalım isterseniz bundan sonra. :D

salt 3 sarkiya puan versem darilmazsiniz heralda

Yarın dinlemeye karar verdim, gecemi bu vicdan azabı gibi liste ile boşa geçirmek istemiyorum ;)

Az evvel nugget yedim, içinde tavuk olmadığına eminim acaba ne vardı diye düşünüyorum şu an. Köpük gibi bir şey vardı dilimle ezince yok oluyordu.

puanlari verirken saskinligimi gizleyemedim.

Yarın dinlemeye karar verdim, gecemi bu vicdan azabı gibi liste ile boşa geçirmek istemiyorum ;)
Hakkın varmış ağabey ben böyle kötü bir liste görmemiştim uzun zamandır :red: Lakin sen adını güzel koymuşsun gerçekten de vicdan azabı gibi liste :D :D

Şarkıyı yanlış kişiye göndermişim. Dün gece beklettiysem kusra bakmayın.

Puanlarimi verirkene resmen cile cektim, malesef bana hitap etmeyen bir liste olmus bu parcalarin icinde bir tanesi öne cikiyor onada 12 puani verdim kesin ilk 3 girmezi gerek.

O rezil sarki yarismasindan sonra ilk defa katiliyorum ama malesef seviye baya düsmüs.

Puanlarımı şutlamış bulunmaktayım, doksana gitmesi dileğiyle

Abi hiç bir şarkıya puan vermek istemiyorum ya. :D

Resmen öyle bir playlist olmuş. Sonuna kadar dinleyebileceğim şarkı sayısı 3-4 falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt