97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

B. Arda Aycan;8832 093' Alıntı:
Mehmet, komodo ejderi değil mi yahu, ne ara porsuk oldu? :D
Vallahi ben de bilmiyorum ağabey :D Komodo olsa şimdi Aslan kardeşim büyük bir keyifle kellelerden kokteyl yapıyor olurdu :D

Bu adını dahi anmak istemediğim zatın kazanmasından her türlü iyidir :D Bu arada Emrah'ın dönmesi demek bence yine o zatın rekor puanla şampiyon olması anlamına gelebilir. Malum son dönemde eküri oldular üzerime oynuyorlar :D Biz bu adamı nasıl bu lobiye kabul ettik onu da anlamadım daha doğrusu hatırlamıyorum. Hadi Ozan'ın olduğu dönemde gene çekilir bir tarafı vardı da artık hiç çekilmiyor. Net bir biçimde lobimden rahatsızım :D

Abi kedi lobisine mi geçsek ne yapsak. :D

Yeni bir efsane mi doğuyor? Tebrik ederim Mehmet abi. Alpay'ı şampiyonluktan eden herkes baş tacımdır.
Mehmet Arslaner

Alpay bana 12 puanı stratejiden dolayı verdiğini farketmedim sanma. Ulan ne şarkılarla katıldım tek puan vermedin. Şimdi şampiyonluk şansı az olan bir şarkıyla katıldım diye nasıl hemen 12 verdin. :D
Alpay Asma

Yanlış hatırlamıyorsam sen kutsal komodi ejderi formasını terletiyordun dimi Göktuğ bey abim?

Tebrikler
Göktuğ Çakırlar
Levent Akgün eline sağlık abi.

Bu lobi isleri ne kadar karisik yahu.

Ben daha kimin nerede hangi lobiye üye oldugunu bilmezken, adamlar daha kendi lobi üyelerini tanimiyor :asd:

Vallahi ben de bilmiyorum ağabey :D Komodo olsa şimdi Aslan kardeşim büyük bir keyifle kellelerden kokteyl yapıyor olurdu :D

Topaç gibi adam, hangi lobide takip edemiyoruz. :D

Topaç derken aşağıdakinden bahsediyorum, yanlış olmasın, kendisinin düzenli bir seks hayatı var :D

49359-3-4-42eae.webp

Katılan herkese teşekkür ederim. Baya yorucu oluyor. Yarışmacı olmak daha güzeldir.

Bu lobi isleri ne kadar karisik yahu.

Ben daha kimin nerede hangi lobiye üye oldugunu bilmezken, adamlar daha kendi lobi üyelerini tanimiyor :asd:
18006_992.jpg

Bana 12 puan vererek lobimizin şanlı formasını taşımaya başladın bile mübarek insan. Bundan sonra üst üste şampiyonluklar seninle olacaktır şüphesiz.

Biz kim miyiz? İşte onu artık biz bile bilmiyoruz.

Ulan utanın. Her şey bitti şimdi de şampiyon üyelerimize mi göz koydunuz? Memet abi her ne kadar komodo ejderi çok şerefsiz bir hayvandır dese de, hala profesyonel yarışmacımızdır.

Sizden ayrıldı oraya gitti. Sonra size döndü. En son istifa edip bize geçti galiba. :D

Mehmet Abi usta bir siyasetçiymiş bu arada şu yazdıklarımdan bunu çıkardım.

Fırıldak Kubi diye bir milletvekili vardı eskiden, onun gibi mi diyorsun yani :D

Geri
Üst Alt