Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.171
- 4.585
- 458
Biz yenemedik adasimiz yendi, tebrikler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi ben de bilmiyorum ağabeyB. Arda Aycan;8832 093' Alıntı:Mehmet, komodo ejderi değil mi yahu, ne ara porsuk oldu?![]()
Mehmet, komodo ejderi değil mi yahu, ne ara porsuk oldu?![]()
Bu adını dahi anmak istemediğim zatın kazanmasından her türlü iyidirBu arada Emrah'ın dönmesi demek bence yine o zatın rekor puanla şampiyon olması anlamına gelebilir. Malum son dönemde eküri oldular üzerime oynuyorlar
Biz bu adamı nasıl bu lobiye kabul ettik onu da anlamadım daha doğrusu hatırlamıyorum. Hadi Ozan'ın olduğu dönemde gene çekilir bir tarafı vardı da artık hiç çekilmiyor. Net bir biçimde lobimden rahatsızım
![]()
Mehmet, komodo ejderi değil mi yahu, ne ara porsuk oldu?![]()
Alpay Asma gör bunları kardeşim görMemnun değilsen kapı orada![]()
Arda ağabey davet buyurursa neden olmasın düşünebilirizAbi kedi lobisine mi geçsek ne yapsak.![]()
Arda ağabey davet buyurursa neden olmasın düşünebiliriz![]()
AhahahhahahahhahahahTopaç gibi adam, hangi lobide takip edemiyoruz.
Topaç derken aşağıdakinden bahsediyorum, yanlış olmasın, kendisinin düzenli bir seks hayatı var
Ekli dosyayı görüntüle 16126
Bu lobi isleri ne kadar karisik yahu.
Ben daha kimin nerede hangi lobiye üye oldugunu bilmezken, adamlar daha kendi lobi üyelerini tanimiyor![]()
Sizden ayrıldı oraya gitti. Sonra size döndü. En son istifa edip bize geçti galiba.
Mehmet Abi usta bir siyasetçiymiş bu arada şu yazdıklarımdan bunu çıkardım.
Ulan utanın. Her şey bitti şimdi de şampiyon üyelerimize mi göz koydunuz? Memet abi her ne kadar komodo ejderi çok şerefsiz bir hayvandır dese de, hala profesyonel yarışmacımızdır.
Eyvallah ağabey eksik olma asaletin yeterYav kardeşim, davete mi ihtiyacın var, senin alt yapın zaten bizim lobi![]()
Eyvallah ağabey eksik olma asaletin yeterDur bi şu kerkenezin hangi lobide olduğu bir netleşsin de ona göre son kararımızı verelim
![]()