97. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MEHMET ARSLANER!

Ulan utanın. Her şey bitti şimdi de şampiyon üyelerimize mi göz koydunuz? Memet abi her ne kadar komodo ejderi çok şerefsiz bir hayvandır dese de, hala profesyonel yarışmacımızdır.
Bir dakika şimdi şunu bir netleştirelim; O adını anmak istemediğim zatı muhterem hangi lobideydi en son? Komodin mi? Söyleyin de ona göre bir karar verelim. Durduk yere de porsuk abdestini bozmayalım şimdi :D

Bir dakika şimdi şunu bir netleştirelim; O adını anmak istemediğim zatı muhterem hangi lobideydi en son? Komodin mi? Söyleyin de ona göre bir karar verelim. Durduk yere de porsuk abdestini bozmayalım şimdi :D

Valla bunu bence kendi dahil kimse bilmiyor. :D

İsmini bile anmak istemediğin abimiz hayalet değil. Zira şu anda aramızda? Neden kendine sormuyorsunuz?
Memet abi kedi lobisi taraftarı ama profesyonel bir yarışmacı olduğu için bizim için mücadele ediyor. Çünkü zamanında Arda ağabey kendisini İlhan Cavcav'ın Yılmaz Vural'ı kovduğu gibi kovmuştu. Ama biz kucak açtık kendisine.

İsmini bile anmak istemediğin abimiz hayalet değil. Zira şu anda aramızda? Neden kendine sormuyorsunuz?
Memet abi kedi lobisi taraftarı ama profesyonel bir yarışmacı olduğu için bizim için mücadele ediyor. Çünkü zamanında Arda ağabey kendisini İlhan Cavcav'ın Yılmaz Vural'ı kovduğu gibi kovmuştu. Ama biz kucak açtık kendisine.
Kendi de bilmiyor sıkıntı orada zaten :D Yani sen de şimdi şeye iş öğretiyorsun kardeşim açtırma bayramlık ağzımı :D

Ayıp lan o ne demek öyle, ağabeyine kucaktan kucağa dolaşıyor mu demek istiyorsun sen. Hiç yakışmadı Aslan ;)

Selamun aleyküm siz hayırdır ne oluyor burada ?

Görüyorsun değil mi abi bizi nasıl birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. :(

Arda abiden gelen tahrik edici mesajları es geçmek lazım, ben öyle yapıyorum cevap versen olmayacak kaç yaşında adam. :D Aramızı kimse bozamaz Aslanım komodoların şaha kalkmasından rahatsızlar, bu yüzden bu çirkeflik.

Arda abiden gelen tahrik edici mesajları es geçmek lazım, ben öyle yapıyorum cevap versen olmayacak kaç yaşında adam. :D Aramızı kimse bozamaz Aslanım komodoların şaha kalkmasından rahatsızlar, bu yüzden bu çirkeflik.

Denemeye devam edeceğim :D Şimdi biraz işim var :D

Yeni yarışma ne zaman çok harika bir parça ayarladım.

Yarışma düzenleme konusunda aşırı hevesli biri yoksa pazartesi düzenleyebilirim, bir hafta boşum.

Maçın skoruna göre maçtan sonrada düzenleyebilirim yönetime sorarak.

Son düzenleme:
Yarışma düzenleme konusunda aşırı hevesli biri yoksa pazartesi düzenleyebilirim, bir hafta boşum.

Maçın skoruna göre maçtan sonrada düzenleyebilirim yönetime sorarak.

İlaç gibi olur. Yok abi. Kim düzenleyecek. Artık 40 takla atıyoruz yarışma ayarlamak için. Ama olur da kesin yapacak olursan yarın duyursunu yap yarışmanın. Pat diye başlık açılınca kayıtlar dolmuyor. 24 kişilik yarışmaları özledim.

Sıradaki yarışmayı malum zatı muhterem yapacaksa çok ilginç bir parça seçimim olacak.

Geri
Üst Alt