98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Maalesef bulunduğum yer de İnternet bağlantılarının genel bakımı olduğundan foruma giremedim. Eğer kalmadı ise izleyici olarak devam ederim.

Hadi kardeşim playlist gelsin sizi mi beklicez

Levent abi benim yerime girebilir
o kadar musabaka duzenledi

Koskoca Emrah admini bekletmeye utanmıyor musunuz?

Kayıtları erken açmak suretiyle Örmın Bey' i dışarda bırakan Mehmet Bey ve kendisine bu aklı veren Aslan Bey' i şiddetle kınıyorum.

Bu yarışmayı Örmın Bey için de kazanacağım @Erman Türker

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de çok özel bir şarkı seçtim falan demişti garibim :D Eee sabahtan akşama kadar oyun oynayacağına azcık takip etseydi.

Erman Türker Burdasın sanırım, istersen katıl ama sıralamaya giremezsin fasülyeden yarıştırayım seni :D :D

@Erman Türker Burdasın sanırım, istersen katıl ama sıralamaya giremezsin fasülyeden yarıştırayım seni :D :D
Saat 18:00'de yarışma konusu mu açılır la? :D Adam gibi bir saatte açaydınız da yarışsaydık veya gündüz vakti deseydin şu saatte açacağım diye biz de katılırdık :D Arda ağabey'in dediği gibi çok büyük komplo var bu işin içinde peşini bırakmayacağım.

Saat 18:00'de yarışma konusu mu açılır la? :D Adam gibi bir saatte açaydınız da yarışsaydık veya gündüz vakti deseydin şu saatte açacağım diye biz de katılırdık :D Arda ağabey'in dediği gibi çok büyük komplo var bu işin içinde peşini bırakmayacağım.

Aslan dedi valla ağabey benim suçum yok,affet. :D

Geri
Üst Alt