- 30 Nisan 2012
- 12.999
- 895
- 1.428
Tuncay Hamzaoğlu'nun katılmaması da güzel oldu. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef bulunduğum yer de İnternet bağlantılarının genel bakımı olduğundan foruma giremedim. Eğer kalmadı ise izleyici olarak devam ederim.
Musap Aydinli ve Hakan Sarı haricinde şarkılar tamam.
Sağ olasın Hayricim artık başka zamana beraber katılırız. Bu sefer izleyici olayım. Zaten parça da ayarlamak gerek falanLevent abi benim yerime girebilir
o kadar musabaka duzenledi
Sağ olasın Hayricim artık başka zamana beraber katılırız. Bu sefer izleyici olayım. Zaten parça da ayarlamak gerek falan![]()
Sinirleniyorum Vasficim ilgilen şu şarkı göndermeyenlerleKoskoca Emrah admini bekletmeye utanmıyor musunuz?
Kayıtları erken açmak suretiyle Örmın Bey' i dışarda bırakan Mehmet Bey ve kendisine bu aklı veren Aslan Bey' i şiddetle kınıyorum.
Bu yarışmayı Örmın Bey için de kazanacağım@Erman Türker
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saat 18:00'de yarışma konusu mu açılır la?@Erman Türker Burdasın sanırım, istersen katıl ama sıralamaya giremezsin fasülyeden yarıştırayım seni![]()
![]()
Saat 18:00'de yarışma konusu mu açılır la?Adam gibi bir saatte açaydınız da yarışsaydık veya gündüz vakti deseydin şu saatte açacağım diye biz de katılırdık
Arda ağabey'in dediği gibi çok büyük komplo var bu işin içinde peşini bırakmayacağım.
Playlist ne zaman gelir ?