98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Ne oldu ki kanka? :D Her zaman yaptığım şeydi. Kimse de şaşırmıyordu. Dün bazı arkadaşların hassas anına denk geldi herhalde. Yoksa abartılacak bir şey değildi. O görüntüleri binlerce site paylaşıyor. Onlar paylaşınca sıkıntı yok, Aslan paylaşınca olay.

ışid'li kafa kesme fotosu mu paylaştın, yine ne yaptın ?

Dün bir tuhaflık vardı hakikaten yapılan iyilikler bile yanlış anlaşıldı, seni çok iyi anlıyorum bu konuda Aslan.

Son düzenleme:
ışid'li kafa kesme fotosu mu paylaştın, yine ne yaptın ?

Dün bir tuhaflık vardı hakikaten yapılan iyilikler bile yanlış anlaşıldı, seni çok iyi anlıyorum bu konuda Aslan.

Testereyle kafa kesme görüntüsü paylaştım. Işid değil, Meksika'da yaşanmış bir olaydı. Erman abi geyik muhabbeti yapılacak konu değil falan dedi. Aslında maksadım o görüntü üzerinden geyik yapmak değildi. Görüntüyü temsili olarak paylaştım. Haa infaz olunanlar da mafya işlerine bulaşmış şerefsizler. Yani gerekirse geyik de yaparım o konuda. Zehir tüccarlığı yapmış adamlara karşı duyarlı olacak halim yok. Erman abi yanlış anladı ve paylaşmamın uygun olmadığını söyledi. Ben de editledim. Büyütülecek bir şey değil. Bundan sonra bir şey paylaşınca daha dikkatli oluruz o kadar.

Puanını yollamayan 5 kişi kaldı, sonuçları 21:30 gibi açıklamayı düşünüyorum ama daha erken saatlerde kalabalık olursak geriye çekebilirim.

İlk şampiyonluğum geliyor mu yoksa :o?

Ne oldu ki kanka? :D Her zaman yaptığım şeydi. Kimse de şaşırmıyordu. Dün bazı arkadaşların hassas anına denk geldi herhalde. Yoksa abartılacak bir şey değildi. O görüntüleri binlerce site paylaşıyor. Onlar paylaşınca sıkıntı yok, Aslan paylaşınca olay.

Sen yapınca olay oluyor dediğin gibi kanka. Bir yanlış anlaşılma falan yok. Erman Türker abimiz biraz korktu mu acaba o paylaşımdan. Sonrasında da panik oldu sanırım. Panik olunca da atağa kalktı muhtemelen

Bu arada birileri için çok güzel iyilikler planlıyorum. Sonuçta iyilik yapmak sevap point kazandırıyor. Sende bu planların içerisinde olursan gurur duyarım :D

Sen yapınca olay oluyor dediğin gibi kanka. Bir yanlış anlaşılma falan yok. Erman Türker abimiz biraz korktu mu acaba o paylaşımdan. Sonrasında da panik oldu sanırım. Panik olunca da atağa kalktı muhtemelen

Bu arada birileri için çok güzel iyilikler planlıyorum. Sonuçta iyilik yapmak sevap point kazandırıyor. Sende bu planların içerisinde olursan gurur duyarım :D

Kardeşim sen de son günlerde tuhaf tuhaf mesajlar yazıyorsun. Çakmak gazı falan mı çekiyorsun? :D

Puanlarımı yolladım hayırlı olsun bana :D

Testereyle kafa kesme görüntüsü paylaştım. Işid değil, Meksika'da yaşanmış bir olaydı. Erman abi geyik muhabbeti yapılacak konu değil falan dedi. Aslında maksadım o görüntü üzerinden geyik yapmak değildi. Görüntüyü temsili olarak paylaştım. Haa infaz olunanlar da mafya işlerine bulaşmış şerefsizler. Yani gerekirse geyik de yaparım o konuda. Zehir tüccarlığı yapmış adamlara karşı duyarlı olacak halim yok. Erman abi yanlış anladı ve paylaşmamın uygun olmadığını söyledi. Ben de editledim. Büyütülecek bir şey değil. Bundan sonra bir şey paylaşınca daha dikkatli oluruz o kadar.
Sen yapınca olay oluyor dediğin gibi kanka. Bir yanlış anlaşılma falan yok. @Erman Türker abimiz biraz korktu mu acaba o paylaşımdan. Sonrasında da panik oldu sanırım. Panik olunca da atağa kalktı muhtemelen

Ne anlatıyorsunuz la sabahtan beri :D Bir şey demedim la ben sadece görüntü rahatsız edici dedim :D Spoiler içinde paylaşsa yine bir şey demezdim ulu orta paylaşınca sakıncalı bir durum oldu bence onu dedim sadece adamlara bak ya :D Beyler kıçlarımızdan element uydurmayalım lütfen. Sanki Aslan Türkoğlu'na fırça kaymışım gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz yok öyle bir şey. Beni kötü adam yapamazsınız boşuna uğraşmayın :D

So Turkish; Boşuna kıçınızı yırtmayın! Ben ne dersem o olur!

Ne anlatıyorsunuz la sabahtan beri :D Bir şey demedim la ben sadece görüntü rahatsız edici dedim :D Spoiler içinde paylaşsa yine bir şey demezdim ulu orta paylaşınca sakıncalı bir durum oldu bence onu dedim sadece adamlara bak ya :D Beyler kıçlarımızdan element uydurmayalım lütfen. Sanki @Aslan Türkoğlu'na fırça kaymışım gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz yok öyle bir şey. Beni kötü adam yapamazsınız boşuna uğraşmayın :D

So Turkish; Boşuna kıçınızı yırtmayın! Ben ne dersem o olur!

Yarışmayı kaçırdıktan sonra çok değiştin abi. Sen böyle değildin.

Utanmasan ben sizin babanızım diyeceksin. :D

Bu arada akşama sonuçlar açıklandıktan sonra yeni bir yarışma için kayıt alınma ihtimali varsa şimdiden söyleyin buralarda olalım.

Geri
Üst Alt