- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay kardeşimle karşı karşıya geldiğimizde düşman, başkası karşımızda olunca ebedi dostuz. Yani düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla yeri geldiğinde ortak çıkarlarımız uğrunda birlikte mücadele ediyoruz. Tabii sen böyle şeyleri anlayamadığın için 1 puan alıyorsun.![]()
Siz ikiniz ben tekim delikanli gibi tek basima sizi yerim bunu aklindan cikarma bu yarismanin efsane isimlerine yani bana saygi duyacaksin anlatabildim mi![]()
Abidik gubidik şarkılara oy vermesen duyacağız saygı da.
Çıldırtıyorsun adamı. Kaç tane güzide eserimiz senin Türkçe manyaklığın yüzünden harcandı.![]()
Sen ve Aslan'a olurumde puan vermem. Turkce sarkilara oy vermemin bir sebebide seni biliyorum Turkce sarki ile katilmayacagini ondan yabanci sarki secipde puanimi riske atmak istemiyorum.![]()
Ahaha daha 3 yarışma önce Türkçe ile şampiyon oldum.
Kabusun olurum oğlum senin.![]()
Arada sirada katiliyorsun Turkce sarkilarla ama genelde yabanci sarkilara asiksin sendolayisiyla benim kabusum olma ihtimalim Lionel Messi'nin Galatasaray'a gelme ihtimalinden daha az
Turkce sarkilar Candir gerisi heyecandir![]()
![]()
Paranoyak yaparım seni çocuk.
Yerli şarkılar arasında evlatçılık hesapları yaparsın sonra bak.![]()
Arada sirada katiliyorsun Turkce sarkilarla ama genelde yabanci sarkilara asiksin sendolayisiyla benim kabusum olma ihtimalim Lionel Messi'nin Galatasaray'a gelme ihtimalinden daha az
Turkce sarkilar Candir gerisi heyecandir![]()
![]()
Lan müptezelBiz de yabancı şarkılarla katılıyoruz, Alpay' a puan vermeyecen diye bizim günahımız ne
![]()
Ne demisler agabey "Kurunun yaninda yasda yanar "![]()
![]()
Hasta mısın oğlum sen.
Haydaa. Adam gibi katıl ver puanını işte.
Dereceye giren ve birinci olan arkadaşlara tebrikler. Ben de sonuncu olmuşum
Anlamadım reis kusuruma bakma![]()
Tuncay Tum gibi adamların bu yarışmaya musallat olmamaları için Eurovision bendenizin önderliğinde bağımsızlığını ilan etmeli ve gizli bir forum haline getirilmeli.
Müzikten anlayan bir arkadaşımız şüphesiz.11. Puanlar Hayri Cund 'tan geliyor;
12. Stevie Nicks - Edge of Seventeen
10. Papa Roach - Last Resort
8. Backstreet Boys - I Want It That Way
7. Kanye West - POWER
6. Led Zeppelin - All My Love
5. TNT AC/DC
4. Beirut - Elephant Gun
3. Carmina Burana ~ O Fortuna | Carl Orff ~ André Rieu
2. Lykke Li - No Rest For The Wicked
1. AWOLNATION - Run
Klibi sevdiğim için bu şarkıyı tercih ettim ama pek iddaalı bi şarkı değil klibi seviyorum amaHerkes kendi kafasına göre takılıyor işte. Sonuncu olan hesabı öder diye bir şey uydurdum sonra senin şarkıyı hatirlayınca bunca adamın hesabı bile az dedim şarkıya. Çocuk uyuduktan sonra izledim klibi,o ne olm öyle![]()