- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
@Mehmet Arslaner beşiktaş'ın mağlubiyeti şerefine yarışma düzenleyeceğin iddiaları dolaşıyor kulislerde.
Ben yarışma düzenlemem hepinize 3'lü çektirme niyetim var, üst üste 3. şampiyonluğum beni bekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Arslaner beşiktaş'ın mağlubiyeti şerefine yarışma düzenleyeceğin iddiaları dolaşıyor kulislerde.
Ben yarışma düzenlemem hepinize 3'lü çektirme niyetim var, üst üste 3. şampiyonluğum beni bekler.
Abi üst üste iki yarışma sözün vardı. Tutmazsan Tuncay Tum'dan bir farkın kalmaz.Ayrıca 99'u sen idare et. 100'ü Emrah düzenleyecek zaten. 100. yarışmada şampiyon olman daha manidar olur.
Söz verdiğimi hatırlamıyorum, ucu açık yazmışımdır kesin.![]()
Aslan zaten bu saatte kimseyi bulamayız, dolması gece 2'yi bulur.
Emin ol bjk maçından sonra forum çok sıcak dakikalar yaşayacak. En az 20 kişi rahatlıkla buluruz. İstersen dene. Olmazsa iptal ederiz.Zor değil ya.
Uzun zaman sonra evde yalnız kalmışım bırakta keyfini çıkartayım, o kadar adam var niye bana sarıyorsun anlamadım ki![]()
Bir de "He is the one" de tam olsun ver gazı verSen seçilmiş bir bireysin ağabey.![]()
Sonraki yarışmayı kim yapacaksa Mentionlarda bize de yer vermeyi unutmasın.
Sonraki yarışmayı kim yapacaksa Mentionlarda bize de yer vermeyi unutmasın.
Yarisma mi var Melih.
Yapsana.
Acarim acmasinada yarin belki aciklayabilirim yani ne zaman aciklayacagim belli olmaz.![]()
Tuncay kardeşimin yarışma yapması Eurovision adına kara bir leke olur.
Yarisma mi var Melih.
Tuncay kardeşimin yarışma yapması Eurovision adına kara bir leke olur.