98. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ANIL BUNARCI!

Ben yarışma düzenlemem hepinize 3'lü çektirme niyetim var, üst üste 3. şampiyonluğum beni bekler.

Abi üst üste iki yarışma sözün vardı. Tutmazsan Tuncay Tum'dan bir farkın kalmaz. :D Ayrıca 99'u sen idare et. 100'ü Emrah düzenleyecek zaten. 100. yarışmada şampiyon olman daha manidar olur.

Abi üst üste iki yarışma sözün vardı. Tutmazsan Tuncay Tum'dan bir farkın kalmaz. :D Ayrıca 99'u sen idare et. 100'ü Emrah düzenleyecek zaten. 100. yarışmada şampiyon olman daha manidar olur.

Söz verdiğimi hatırlamıyorum, ucu açık yazmışımdır kesin. :D

Aslan zaten bu saatte kimseyi bulamayız, dolması gece 2'yi bulur.

Söz verdiğimi hatırlamıyorum, ucu açık yazmışımdır kesin. :D

Aslan zaten bu saatte kimseyi bulamayız, dolması gece 2'yi bulur.

Emin ol bjk maçından sonra forum çok sıcak dakikalar yaşayacak. En az 20 kişi rahatlıkla buluruz. İstersen dene. Olmazsa iptal ederiz. :D Zor değil ya.

Emin ol bjk maçından sonra forum çok sıcak dakikalar yaşayacak. En az 20 kişi rahatlıkla buluruz. İstersen dene. Olmazsa iptal ederiz. :D Zor değil ya.

Uzun zaman sonra evde yalnız kalmışım bırakta keyfini çıkartayım, o kadar adam var niye bana sarıyorsun anlamadım ki :D

Sonraki yarışmayı kim yapacaksa Mentionlarda bize de yer vermeyi unutmasın.

Şampiyon olamazsam öleceğim hastalığına an itibari ile yakalanmış bulunmaktayım.

Geçmiş olsun dileklerinizi bundan sonra ki ilk yarışmada vereceğiniz 12 puanlar ile hesabıma iletebilirsiniz.

Saygılarımla,

Tuncay kardeşimin yarışma yapması Eurovision adına kara bir leke olur.

Geri
Üst Alt