99. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON MELİH AÇIKGÖZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuçlar nerde

isyannnn

Son düzenleme:
Derken @Erman Türker bayıldı, uyudu :asd22:

Bir de utanmadan bizi kınamış, işte neymiş efendim onun online olmadığı saatlerde başlık açılmış... Ne yapacaktık sabaha karşı 04-10 arası mı açacaktık ? :D
Konuşma la :D Elektrik gitti 2 saat sonra geldi ben ne yapayım? İstanbul bir dünya kentidir demişlerdi benim suçum ne :D

Carmiha gerelim forum meydaninda sallandiralim

Play-list'in vasatlığına bakılırsa yanlış şarkı ile girdiğimi hemen anladım.

3'ünü de 3'er gün ban verilsin.

Play-list'in vasatlığına bakılırsa yanlış şarkı ile girdiğimi hemen anladım.

Sen yeni düzene adapte olamadın net gözüküyor bu durum. Ben mesela artık dinlediğim şarkılarla katılmıyorum çünkü biliyorum ki 13. 14. falan olacağım, ne gerek var yani değil mi... :D

Sen yeni düzene adapte olamadın net gözüküyor bu durum. Ben mesela artık dinlediğim şarkılarla katılmıyorum çünkü biliyorum ki 13. 14. falan olacağım, ne gerek var yani değil mi... :D

15 şampiyonluğum var çizgimden ödün vermem. Birileri yakalamadığı sürece :D

işte kazanma hırsının insanı getirdiği son nokta. ibret alınası :D

Alnitak Alnilam Mintaka

Atın hapse olsun bitsin, askeri politikayla ne oynuyorsun ?

Şu yarışmaya göstere göstere dalga geçme amacıyla katılanları almamalıyız bence. ESC'ye aşırı önem atfettiğimden değil, öyle veya böyle şuna vakit harcıyoruz, yarışmayı düzenleyen arkadaş ise baya baya emek veriyor uğraşıyor, ayıp bir şey hakikaten.

aman-ali-riza-bey-agzimizin-tadi-bozulmasin-capsi.jpeg

Arkadaslar is yogunlugundan dolayi maalesef hic giremedim foruma hemen puanlarimi gönderiyorum, umarim gec kalmamisimdir...
Vasfi Vural

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt