A. Koç: "8. şampiyonluğu kutlayanın, müzesinde 8 tane kupası olur... 2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız!"

Simdiden agliyorki seneye sampiyonlugu garanti olsun. Ne pislik herifler, kendi silahlariyla vurulunca ne aci gelmis kivranip kudurup duruyorlar. Baklim TFF ne ceza kesecek bu Ali Koca.

ülkenin en zengin ailesinin çocuğu olup en iyi okullarda okusan bile fenerli olunca böyle oluyorsun işte. fener taraftarlığı beyni bloke eden enteresan bi durum.

Ulan keyfim kaçıktı yerine getirdi bu KOÇ ali ;D

bu sene yıldızsız forma çıkarmadı mı bunlar ya :D bi senede 5 yıldız aldılar be aslanlarım benim, hayal dünyasında yaşıyor bazı ..neler

Takım ben gitmediğimden beri kazanıyor demiyor da sinirli olduğu için gitmiyor.

Ulan 4 takımın olduğu ve toplamda 3 maç yapıp şampiyon olduğun mahalli turnuvayı senede 34 hafta maç yapılan ulusal lig şampiyonluğu ile eşdeğer gören bu aklı evvelin sözüne itibar edenin aklı yoktur.

Bir de o kadar haktan hukuktan bahsetmiş de bizim rize maçından sonra bunun kankası olan rize başkanı çıkıp "Yanımda silah olsa hakemi vururdum" dedikten ve buna rağmen 11 gün gibi komik bir ceza aldıktan sonra en ufak bir tepki göstermiş mi? Geçiniz.

Ben bjk ve bunlar kadar kompleksli bir camia ne gördüm ne duydum. Bunlar mı bizim rakiplerimiz? Yazık Galatasaray'ıma.

Ulan 4 takımın olduğu ve toplamda 3 maç yapıp şampiyon olduğun mahalli turnuvayı senede 34 hafta maç yapılan ulusal lig şampiyonluğu ile eşdeğer gören bu aklı evvelin sözüne itibar edenin aklı yoktur.

Bir de o kadar haktan hukuktan bahsetmiş de bizim rize maçından sonra bunun kankası olan rize başkanı çıkıp "Yanımda silah olsa hakemi vururdum" dedikten ve buna rağmen 11 gün gibi bir komik bir ceza aldıktan sonra en ufak bir tepki göstermiş mi? Geçiniz.
çünkü derdi adalet değil torpil ve kayrılma sadece

Ali Koç: "Mourinho'yu da getir, Guardiola'yı da getir, değişiklik lazım. Bu haksız bir düşünce değil. Ne yazık ki böyle. İmkanlarımız çerçevesinde en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz, hiçbir zaman kaybetmek istemediğimiz ilahi adalet inancını da aklımızda canlı tutacağız."

Ali Koç: "En azından geçici bir süre için yabancı hakemin hiç zararı olmaz, faydası olur. Ben de bu noktaya geldim."

TFF, TFF değil ki Galatasaray çıkıp ben de 10 tane koyuyorum diyebilir. Beşiktaş 8 tane diyebilir. Kimse de itiraz edemez. Keşke aklı başında bir Anadolu kulübü bunu yapabilse.

Bu herifin servetini elinden alıp salın sokağa 6 ay içinde cenazesi kalkar. Şımarık bebe

Geri
Üst Alt