A. Koç: "8. şampiyonluğu kutlayanın, müzesinde 8 tane kupası olur... 2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız!"

Ali Koç: "Ben rahatsız olmayan Beşiktaş, Galatasaray taraftarı görmedim. Niye tebrik girmediler? Hadi biz kuş vs diye girmedik. Neden onlar ve pek çok takım tebrik girmedi? "

Kendisine kus diyor ;D
Ben hayatımda bu 4 takımın birbirini tebrik ettiğini hatırlamıyorum herhangi bir şampiyonlukta

2. ligdeki şampiyonluklar sayılıyor mu yıldız hesabında?
Bilmediğim bir konu. Önemi yok ki. Fenerbahçe hangi yasal dayanakla koyacak ki yıldızı? Koyuyoruz bitti diyor. Anadolu'dan da kulübün biri çıksın ben de koyacağım dese keşke. Protesto mesaj amaçlı.

bunlar bu sene yildizlari kaldirmadilar mi lan formalardan ben mi yanlis hatirliyorum yoksa

simdi de birden bire 5 yildizla cikacaklar ha?

Kafasina göre tff'ye onaylatmadan formaya yıldız koyamazlar. Ilk macdan hukmen maglup sayılır ikinciye çıktımı gene mağlup sayilir sonra kume düşürülür. Bu maca var mi fenerde anca rüzgar.

Kafasina göre tff'ye onaylatmadan formaya yıldız koyamazlar. Ilk macdan hukmen maglup sayılır ikinciye çıktımı gene mağlup sayilir sonra kume düşürülür. Bu maca var mi fenerde anca rüzgar.
Kafalarına göre de koymadılar bu sene. Çiftlik gibi ülke. Bundan kim ne koparırsam diye uğraşıyor işte.

FSE1xA2XMAE3T_L

para ne güzel şey lan rambo okan kılıklı meczupu bile mandela gibi konuştuyor

Ah Ali Koç ağlaya ağlaya şampiyon yapılmak istiyor ne kadar yazık hiç mi utanman yok hadi her şeyi geçtim insanın kendine zerre kadar saygısı olmaz mı? Nasıl bir zavallısın sen.

Seneye de şampiyon olamazsa bırakır zaten yeni gelen yönetimleri böyle abuk subuk islerle Uğraşmaz.. Ayrıca kimse öyle kafasina gore yıldız falan koyamaz.. Yaptirim olsa gerek

Geri
Üst Alt