Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.166
- 34.100
- 2.478
Yaav...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hayatımda bu 4 takımın birbirini tebrik ettiğini hatırlamıyorum herhangi bir şampiyonluktaAli Koç: "Ben rahatsız olmayan Beşiktaş, Galatasaray taraftarı görmedim. Niye tebrik girmediler? Hadi biz kuş vs diye girmedik. Neden onlar ve pek çok takım tebrik girmedi? "
Kendisine kus diyor![]()
Bilmediğim bir konu. Önemi yok ki. Fenerbahçe hangi yasal dayanakla koyacak ki yıldızı? Koyuyoruz bitti diyor. Anadolu'dan da kulübün biri çıksın ben de koyacağım dese keşke. Protesto mesaj amaçlı.2. ligdeki şampiyonluklar sayılıyor mu yıldız hesabında?
hiç bişe olmazKafasina göre tff'ye onaylatmadan formaya yıldız koyamazlar. Ilk macdan hukmen maglup sayılır ikinciye çıktımı gene mağlup sayilir sonra kume düşürülür. Bu maca var mi fenerde anca rüzgar.
Kafalarına göre de koymadılar bu sene. Çiftlik gibi ülke. Bundan kim ne koparırsam diye uğraşıyor işte.Kafasina göre tff'ye onaylatmadan formaya yıldız koyamazlar. Ilk macdan hukmen maglup sayılır ikinciye çıktımı gene mağlup sayilir sonra kume düşürülür. Bu maca var mi fenerde anca rüzgar.
Hakli oldugu konular var Badirim#AliKoçAğlıyor
TripkoçAli Koç: "Kulüp başkanlarının bulunduğu ortak WhatsApp grubunda birkaç başkan Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutladı, ben kutlamadım. Şu mesajı attım; "Tebrik etmek isterim ama etmeyeceğim."
cocuk gibi ak
Beşiktaş niye 8TFF, TFF değil ki Galatasaray çıkıp ben de 10 tane koyuyorum diyebilir. Beşiktaş 8 tane diyebilir. Kimse de itiraz edemez. Keşke aklı başında bir Anadolu kulübü bunu yapabilse.