A. Koç: "8. şampiyonluğu kutlayanın, müzesinde 8 tane kupası olur... 2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız!"

Ali Koç: "Beşiktaş ve Galatasaray da Trabzonspor'u tebrik etmedi"

ali koç: Türk futbolunda futboldan anlamayan çok kişi var.

evet ilk sırada sen varsın :ROFLMAO:

Ali Koç: "Mesajım; Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyonluk en çok Fenerbahçe'ye yakışır. Bu, şehitler ve gaziler vermiş bir kulübe en çok yakışanıdır."

evet simdi bu kadar aglamasinin sebebini belli etti sonunda.

Koç holdingte yönetim kurulu başkanlığı sırası kendisine geldiğinde başkan yapacaklarmi bunu çok merak ediyorum

TFF, TFF değil ki Galatasaray çıkıp ben de 10 tane koyuyorum diyebilir. Beşiktaş 8 tane diyebilir. Kimse de itiraz edemez. Keşke aklı başında bir Anadolu kulübü bunu yapabilse.
2. ligdeki şampiyonluklar sayılıyor mu yıldız hesabında?

Ali Koç: "Şu anki spor yasasına göre bütün büyük kulüp başkanlarının hapise girmesi gerekir"

Ali Koç: "Ben rahatsız olmayan Beşiktaş, Galatasaray taraftarı görmedim. Niye tebrik girmediler? Hadi biz kuş vs diye girmedik. Neden onlar ve pek çok takım tebrik girmedi? "

Kendisine kus diyor ;D

58 senedir o dönemin hedefiyle sezona hazırlanan takımların planı-programı-emeği senin başarısızlığı örtmek için gündeme getirdiğin safsatalarla çöpe atılmayacak Mr.Koç.

Ali Koç: "Ben rahatsız olmayan Beşiktaş, Galatasaray taraftarı görmedim. Niye tebrik girmediler? Hadi biz kuş vs diye girmedik. Neden onlar ve pek çok takım tebrik girmedi? "

Kendisine kus diyor ;D
Lan bu adam alkollü mü yaaa ahahahahahaha :asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Geri
Üst Alt