helal valla iyi konuşmuş
basaksehir kollanirken baya yirttik kendimizi zorla şampiyonluk almiştik ama trabzonspora resmen seyirci kaldik saniyorum bir tek ali koç bu duruma tepki verdi
Küresel komplo varmış. illuminati falan da işin içinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
helal valla iyi konuşmuş
basaksehir kollanirken baya yirttik kendimizi zorla şampiyonluk almiştik ama trabzonspora resmen seyirci kaldik saniyorum bir tek ali koç bu duruma tepki verdi
Yok bir stat dolusu karıyı mikrofonla azarladığı içinAziz Yıldırım'ı gömleği sırf pantolonundan çıkıyor diye mi prezentabl görmüyorsun!
FFP. %70 harcama muhabbeti dönmeden önce çağırmışlar hala görüşme yapılmamış.Sebep?
İsmail'in kalması belliydi zaten jesus'a, löw'e 8-10 milyon veremezler.Kartal kalıyor sanırım.
"İsmail Hoca 3-4 takviyenin yeterli olacağı görüşünde."
FFP. %70 harcama muhabbeti dönmeden önce çağırmışlar hala görüşme yapılmamış.
Edepsizlik yapmış. Bilmiyordum.Yok bir stat dolusu karıyı mikrofonla azarladığı için
UEFA FFP'den bir çaksa şunlara çok sevinirim.Kartal kalıyor sanırım.
"İsmail Hoca 3-4 takviyenin yeterli olacağı görüşünde."
FFP. %70 harcama muhabbeti dönmeden önce çağırmışlar hala görüşme yapılmamış.
2. ligdeki şampiyonluklar sayılıyor mu yıldız hesabında?TFF, TFF değil ki Galatasaray çıkıp ben de 10 tane koyuyorum diyebilir. Beşiktaş 8 tane diyebilir. Kimse de itiraz edemez. Keşke aklı başında bir Anadolu kulübü bunu yapabilse.
ahlaksızca bir toplantı diyebilir miyiz.bu başlıkta anca ana avrat küfür ederim. o yüzden bye
Mecbur yapacaklar.Koç holdingte yönetim kurulu başkanlığı sırası kendisine geldiğinde başkan yapacaklarmi bunu çok merak ediyorum
O zaman millet harıl harıl hisse satmaya başlar dahada büyük zarar etmemek icinMecbur yapacaklar.
İşle alakalı duygusal davrandığını zannetmiyorum.O zaman millet harıl harıl hisse satmaya başlar dahada büyük zarar etmemek icin
Pompaladı tabi bir ton parayı kulübe, şimdi g*tü tutuştu.Ali Koç: "Şu anki spor yasasına göre bütün büyük kulüp başkanlarının hapise girmesi gerekir"
Lan bu adam alkollü mü yaaa ahahahahahahaAli Koç: "Ben rahatsız olmayan Beşiktaş, Galatasaray taraftarı görmedim. Niye tebrik girmediler? Hadi biz kuş vs diye girmedik. Neden onlar ve pek çok takım tebrik girmedi? "
Kendisine kus diyor![]()