A. Koç: "8. şampiyonluğu kutlayanın, müzesinde 8 tane kupası olur... 2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız!"

Sen bir yıldız koy ben bir yıldız koyayım

Böylece arşa kadar yıldız olsun formalarda

Her şeyi sulandırıp küçük çocuk gibi ağlamada Fenerbahçe gibisi yok

2024ten itibaren 5 yıldız koyacaklarmış armaya.:asd: sen 2024e kadar kalabilecen mi bakalım

Bu konuşmayı adalet istemek yerine ayrıcalık isteyen birisi yapınca ciddiye alamıyorum işte.

saturn balık 12.evine girdiğinde devlet bunu dürtebilir,ciddi düşmanları olacak.hatta suçlanmalar,hapis vs gündeme gelebilir

Lol Aspor silahlı saldırı hakkında konuşurken devlet mevlet dediği anda korkup sesi arkaya alıp stüdyoya geçirmiş yayını... Nasıl korkaklık bu ya.

Koymazsan adam değilsin yalıço. 4 sezonda 4 farklı şampiyonluk gören kestane

TFF Talimatnamesi

MADDE 16
– ŞAMPİYONLUK YILDIZLARI
(1) En üst profesyonel ligde şampiyon olmuş kulüpler, her 5 şampiyonluk için bir yıldız takma hakkına sahiptirler.
(2) Yıldızlar, kulüp logosu üzerinde yer almalı ve 2,5 cm. çapında olmalıdır.

Ne boş herif bu yahu

TFF Talimatnamesi

MADDE 16
– ŞAMPİYONLUK YILDIZLARI
(1) En üst profesyonel ligde şampiyon olmuş kulüpler, her 5 şampiyonluk için bir yıldız takma hakkına sahiptirler.
(2) Yıldızlar, kulüp logosu üzerinde yer almalı ve 2,5 cm. çapında olmalıdır.

Ne boş herif bu yahu
Bu talimatname dayanırsa "ligden çekiliriz" geyiği başlar yine.

50 yaşında herif çocuk gibi davranıyor :asd:

Ali Koç: "Kulüp başkanlarının bulunduğu ortak WhatsApp grubunda birkaç başkan Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutladı, ben kutlamadım. Şu mesajı attım; "Tebrik etmek isterim ama etmeyeceğim ;)."

:asd:

cocuk gibi ak
Nasıl bir ezikliktir bu ya ;D

Küçükken buna "yalı çocuğu" geyiği çok yapılıp dışlandı herhalde. Ya da topu inşaata falan kaçmış ;D Başka bir açıklaması yok bu ezikliğin.

Geri
Üst Alt