A Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu Belli Oldu

Bu hayat Enes Ünal’a güzel ya cidden.

Aydın Yılmaz/Aykut Erçetin vol 2.

Hepsini anlarım da dorukhani çağırması tam bir rezalet oldu olacak neciple oguzhani da alaymis

Yeni jenerasyon iyi geliyor
Özellikle kalede, savunmada uzun yıllar sıkıntı yaşamaz milli takım
Orta sahada da alternatif fazla ama forvette hala yetersiz bence

alt yapılara daha fazla yatırım yapılması, avrupa standartlarına getirilmesi lzm. ahbap çavuş ilişkisiyle dğl, işi bilen alt yapı antrenörleriyle futbolcu deposu olur türkiye. bu potansiyel fazlasıyla var. yeterki uygun şartlar oluşsun.

Cenk'in alınması doğru, hazırlık maçı dğl bu. bu adama da ihtiyacımız var. oynaması lzm

enes olmayabilirdi.

caneri kesecek bi sol bek maalesef yok.

taylan irfan can okay ozan orta saha seçimleri de doğru. hepsi de lazım adamlar.

kale, savunma, (sol bek hariç) orta saha jenerasyonu çok sağlam.

Hocaya güvenim tam, iyi başlamamız lazım
Şenolu savunmak için bu kadar kasma derim.

Alman 2.liginde Serdar Dursun 15 gol 6 asistle oynuyor. 1919 dakika

Alman 2.liginde Kenan Karaman 7 gol 2 asistle oynuyor. 1948 dakika

Darmstadt bireysel oyuncu kalitesi acisindan bakarsak Düsseldorf'un bir tik altinda bir takim. Ona ragmen Serdar gol kralliginda 2.sirada. Gol kralliginda 2.sirada olan bir oyuncuyu alacagina ligde esamesi okunmayan düz bir oyuncuyu davet ediyor.
Fark var. Kenan forvet olaran OYNAMIYOR. Sol kanatga oynuyor. Cok iyi de oynuyor bu sezon aslanim. O olmasa bu kadar puan toplamayabilirdik. Hos kacirdiklarini da atsa...

daha dogrusu Kownacki ile oyun icinde degisiyorlar iste (bir de hennings - Kownacki olmadiginda dieekt forvet oynuyor). Bizim ogulcan gibi iste

Şenolu savunmak için bu kadar kasma derim

Burak Yılmaz sakatlıktan yeni çıktı yanlış bilmiyorsam. Cenk hazır değil ama hamle oyuncusu bu adam 30 dklık da mı hazır değil. ve önemli bi oyuncu.

rıdvanı canerin yerine koyup sol bek oynatır mısın harbiden sen. sevelim sevmeyelim çirkef olsun olmasın yerine koyacak adam yok mecbur oynuyor. belki Halil sol bek başlar. oynamışlığı vardı.

ozan daha 2-3 hafta öncesine kdr banko 11 oynuyordu, adam standart bi performansta veriyor alınması torpil mi diyorsun sen? menajerlerin elinde mi milli takım? bu çocuk 55 maça çıkmış 35ini terim almış knk.

irfan canı burada herkesten çok sen istiyordun adam sakatlığı atlattı milli takıma seçilmesi kdr normal bi durum yok.

hocaya güvenim tam dediğim için mi kasmış oluyorum ben. adamı euro elemeleri öncesi, milli takıma ilk geldiği dönem, bursasporda td olduğu dönemden beridir övüyorum ben. saha dışında saçmalamış diye ne yapayım saha içini de mi sileyim.

bari sen yapma yaw.

Burak Yılmaz sakatlıktan yeni çıktı yanlış bilmiyorsam. Cenk hazır değil ama hamle oyuncusu bu adam 30 dklık da mı hazır değil. ve önemli bi oyuncu.

rıdvanı canerin yerine koyup sol bek oynatır mısın harbiden sen. sevelim sevmeyelim çirkef olsun olmasın yerine koyacak adam yok mecbur oynuyor. belki Halil sol bek başlar. oynamışlığı vardı.

ozan daha 2-3 hafta öncesine kdr banko 11 oynuyordu, adam standart bi performansta veriyor alınması torpil mi diyorsun sen? menajerlerin elinde mi milli takım? bu çocuk 55 maça çıkmış 35ini terim almış knk.

irfan canı burada herkesten çok sen istiyordun adam sakatlığı atlattı milli takıma seçilmesi kdr normal bi durum yok.

hocaya güvenim tam dediğim için mi kasmış oluyorum ben. adamı euro elemeleri öncesi, milli takıma ilk geldiği dönem, bursasporda td olduğu dönemden beridir övüyorum ben. saha dışında saçmalamış diye ne yapayım saha içini de mi sileyim.

bari sen yapma yaw.
Oyuncuların form durumunun bir önemi yok, hep aynı kişiler çağrılıyor.

Neyi izliyor bu adam o zaman

Caner'i kesinlikle almamalı, eşeği almalı ama onu almamalı.
Dorukhan niye mesela? Hiç oynamasa 1 yıl sakat yatsa da alınacak demekki.
Enes niye var? Ercan Kara'yı kaybetmeye değer miydi, nolacaktı bir sefer çağırsa?

Stoperleri de manipüle eder de işte seçeneği yok. Gökhan Akkan önceden iyidi de hala niye çağrılıyor İrfan Can bu kadar iyiken?

Cenk konusuna girmiyorum belli ki ne yaparsa yapsın çağrılacak.

Bir oyuncunun kendisini göstermesine gerek yok, aynı menajerlik şirketlerinin oyuncularını ne yaparlarsa yapsınlar çağırıyor. Maç izlemesine falan da gerek yok o zaman.

Kılınç, Taylan ve Halil de göstermelik çağrıldı. 1 maç oynarlar maks.

Geri
Üst Alt