GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Bizim ve hocamızın istediği orta sahayı 28 Ocak’tan önce vermiyorlar"

Goretzka balonun teki. Flick döneminde Corona varken birden hic dogal durmayan body yapmisti ve 1,5-2 sene onun ekmegini yedi. Flick sonrasi B2B herif lazim olmadiginda, verimi git gide düstü. Fazla topla oynamaya calisirsan, bu herif cok is yapmaz gibi sende. Ve yasi ilerledikce, o atletizimde gerilerse, cok asiri özelligi kalmayan birine 6-10 milyon arasi maas verirsin.
Doğrusu, geçen seneden beri ben de içime sinecek bir oyuncu olarak görmüyorum kendisini. Orhan Uluca öyle ballandırarak anlatıyor ki birçok kişi sırf onun söyledikleri üzerinden, Kainatta takıma en uygun orta saha oyuncusu olduğunu zannediyor sanki!..

''İlkay ve Sane' ye çok yakın'' lafı aklıma ilk bunu getirdiği için bahsettim...

Gidin maestro alın gelin maceraya gerek yok
Yusuf gidecek madem Berkan ile birlikte neden 3 oyuncu istiyorsunuz zaten 3 oyuncu eksiğimiz vardı şimdi 6 oldu
Bir orijinal sağ bek bir sağlam stoper bir sağlam 6 numara bir yedek forvet kesin lazım
Artı yedek klübesinde adam yok bu takıma hiç genç potansiyelli yabancı alınmayacak mı kiralık alın bari olmadı yollarız geriye

Böyle bir saçmalık mı var ya? şikeciler bile PSV'nin as orta sahasını çekiyordu, kimsenin kapısında yatmayın kardeşim oyuncu mu yok?

Onyedikaya 25-30 sıkmak için 28 Ocağı bekliyorsunuz ben ne diyim ne hakaretler etsem boş kalır

Bunların akıllandık lafları hikaye defolup gitmedikleri sürece her transfer sezonu rezaleti yaşayacaz biz

Hocanin cok istedigi oyuncuysa almayin kardesim. Kac tane cok istedigi oyuncu tutmuṣ?

Uğurcan transferindeki gibi hedefteki oyunculardan 1'ini alamazlarsa 20 milyon euroya Süper Lig'den 1 orta saha alırlar bunlar yav :D

Orta saha için düşünülen isim Onyedika olabilir

Bu oyuncu yaş ve özellik tecrübe bakımından tam aradığımız isim

istenen isim bence onyedıka degil ederson gibi hoca afrika kupasından filan dert yanmıstı extra 1 tane daha afrikalı isteyecek kadar aptal degildir

Ulan her transfer dönemi sizin keyfinizi mi bekleyecez 100 tane adam geldi geçti hala 4 sene önce alinan adamlar kemik kadroyu oluşturuyor. Yapacaniz transferlerinde sizinde Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Eline megafon alip isim de verseydin de butun dunya duysaydi. Gizli sakli diye bir sey yok bunlarda. Sorumsuzluk abidesi.

Takımda yaratıcı oyuncu yok yunus oynamadımi kaleye gidemiyoruz halen sert orta saha diyor bunlar futboldan anlamiyor

Kulüpte OB dahil bir tane bu işlerden anlayan adam yok. Bunlar bizim olası dominasyonumuzun önündeki en büyük engel. Bu paralar böyle bilgisiz adamlarla yönetilemez. 100’lerce milyon yatırımın çöp olur. Osimhen çekip bu adamı 2. liglerden derlenip toparlanan antrenörlere teslim edemezsin. Kulübe topçu transferinden önce akıl, mantık ve planlama transfer etmek gerekiyor.

Geri
Üst Alt