GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Transfer görüşmelerimizden ben, hocamız ve başkanımız heyecanlanıyor"

Açıklamalara bakılırsa yaşadıklarımız ve ileride göreceğimiz felaketler sürpriz olmadı ve olmayacak
Özellikle gündem ile ilgili konuş da planlama ile ilgili yorum yapma.Futboldan anlamadığını bu kadar belli etme yani
Kulübün başında böyle işbilmez ve liyakatsiz adamlar olduğu sürece bir arpa boy gidemeyiz

Haziran'da Brandt'ı
Temmuz'da Enciso veya Can Uzun'u almadıysanız

Bu saatten sonra Batrakov vs gelirse...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun, kardesi, Kavukcu, Okan, Eray ortak bir şizofreni içinde. Dışa tamamen kapalılar, izole biçimde kararlar alıyorlar. Kibir dolu ama bir o kadar içi boş bir ekip.

4 sene şampiyon olan ekibin aynı kaldığını düşünüyorlar. Fiziksel ve mental açıdan. Geçen sezon sonu olduğu gibi saçma sapan anadolu deplasmanlarında donup kalacak Okan bey şaşkınlıkla. Keşke biraz kulak verselerdi makul fikirlere. Malesef artık çok geç. Bu takım uzun zamandır revizyon diye bağırıyor. Siz erteledikçe felaketin boyutu artıyor.

Transferi ben yapıyorum deyip sürekli başkanım icazeti altında deyip gereksiz fazla rollenmeler falan hiç normal değil. Yaptığınız transferin durumunu da gördğk akşam sahada. Ahmed Barusso'dan pek bir farkı yok Lesley'in. Devre arasında gider muhtemelen.

Demokrasiye ve medeniyete inanan bir insan olarak bu başkanım başkanım tavırları hoşuma gitmedi

Bu takımın en az 2 tanesi as olmak üzere 6 tane nokta atışı transfere ihtiyacı var ama 2 ay boyunca susup köşeye çekildiler, şimdi de lafa gelince yapacağız edeceğiz diye konuşup icraate dökemeyecekleri laflar ediyorlar.

Hala da sanki 2 tane transferle iş bitecekmiş, takımın çoğunluğu hazırmış gibi son sözümüzü söylemedik diyorlar. Kardeşim söz bitti. Lig başlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde anamızı ağlatacaklar, yine her lige dönüş maçında yorgunluktan bir sürü puan kaybedeceğiz. Herkesin olacağını yüzde yüz bildiği bir durum için kılınızı kıpırdatmıyorsunuz lan bu mu heyecan?

Bu takımın en az 2 tanesi as olmak üzere 6 tane nokta atışı transfere ihtiyacı var ama 2 ay boyunca susup köşeye çekildiler, şimdi de lafa gelince yapacağız edeceğiz diye konuşup icraate dökemeyecekleri laflar ediyorlar.

Hala da sanki 2 tane transferle iş bitecekmiş, takımın çoğunluğu hazırmış gibi son sözümüzü söylemedik diyorlar. Kardeşim söz bitti. Lig başlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde anamızı ağlatacaklar, yine her lige dönüş maçında yorgunluktan bir sürü puan kaybedeceğiz. Herkesin olacağını yüzde yüz bildiği bir durum için kılınızı kıpırdatmıyorsunuz lan bu mu heyecan?
ligi uzun bi süredir salladıkları yok. cl için alınıyor bahsi geçen iyi topcular. ligi mevcut kadronun da götürebileceğini düşünüyorlar. uzun maratonda patlıyoruz bu sebeple. kısa vadede haklılar.

Bizi de başkanım.

Yine kimi buldular sene somu 5 maç oynatıp göndermelik kiralık opsiyonlu diye.

ligi uzun bi süredir salladıkları yok. cl için alınıyor bahsi geçen iyi topcular. ligi mevcut kadronun da götürebileceğini düşünüyorlar. uzun maratonda patlıyoruz bu sebeple. kısa vadede haklılar.
Haklılar derken yanlış anlamış olabilirim dediklerini ama sadece ligde oynuyor olsaydık bile bu kadro yeterli demezdim ben. Takımın orta sahasında hala sertliği de sağlayamıyoruz, yaratıcılığı da.

Geri
Üst Alt