Abdurrahim Albayrak: "10 futbolcu ile görüşüyoruz, bunlardan birkaçını alacağız"

yalnız kulübün yaptığı açıklama sıkıntıların olduğu yönünde, albayrak ise hiçbir pürüz yok son işlemler diyor. ya bunların birbirinden haberi yok, yada albayrak yalan söylüyor.

Orasi dogru ama forvet konusu gecen donemin eksisi.En azindan maddi durum anlatilsaydi bu kadar velvele olmazdi.

Ben bunu defalarca söyledim. Çıkıp "Bakın para yok! Transfer zor şampiyonluk da zor. Elimizdekiyle idare edeceğiz" deselerdi bu kadar kıyamet kopmazdı. Ama ne bunu söyleyecek futbol olgunluğu olan yöneticilerde var ne de bunu anlayabilecek kabul edecek taraftar ve de spor medyası var!

Pato’yla, kulübüyle görüştük falan diyor SPK’dan ceza yemeyelim de borsaya bildirmedik diye.

Albayrak mitomani hastalığından muzdarip olabilir mi sürekli palavra sıkıyor

Son edindigim bilgiler isiginda artik eminim ki Apo yalan soyledi. Bu ahlaksiz herif koltugundan olmamak icin iki panik transferi vasata paralari sacacaktir.

Bu noktadan sonra yapilacak vasat transfer bizi sampiyon yapmaz. Sezon zaten yandi. Bari paramiz yanmasin. Safimi degistirmis bulunuyorum, hemen su an istifa etsinler.

Son edindigim bilgiler isiginda artik eminim ki Apo yalan soyledi. Bu ahlaksiz herif koltugundan olmamak icin iki panik transferi vasata paralari sacacaktir.

Bu noktadan sonra yapilacak vasat transfer bizi sampiyon yapmaz. Sezon zaten yandi. Bari paramiz yanmasin. Safimi degistirmis bulunuyorum, hemen su an istifa etsinler.
Uyanisin cabuk oldu. Sukru de buradaymis bak. Su adama nasil inanabiliyorsunuz yaw.

Yalancı hain herif
Yanında şükrü niye geldi o zaman.
Ulan siz nasıl ückagıtcısınız böyle, sen bu yalancılıkla kim bilir zamanında neler cevirdin bu kulüpte

Abdurrahim Albayrak: "Alan ile çok öncelerden kendisiyle ve kulübüyle anlaştık. Herhangi bir pazarlık söz konusu değil. Her şey yolunda gidiyor."

Albayrak: "Basında Alan transferi yattı diye haberler çıkıyor. Durun bakalım herhangi bir problem yok."

Albayrak: "Pato ile de görüşmeler çok iyi gidiyor. Kendisi bizden biraz zaman istedi, 'Halletmem gereken işler var' dedi. Biz de onu bekliyoruz."
8 gün kaldı ulan g*t!

Apo koltugunu kurtarmak istiyorsan elini cebine gotureceksin kocum

El altindan Cin kuluplerine Alan'a Pato'ya ilgili menajerlere fazladan para yedireceksin

Bu transferleri bitireceksin

Yoksa uza

Kap tan ceza yeriz

Geri
Üst Alt