Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.285
- 11.330
- 1.103
Kaan Ayhan ve bedava Töre bence yapabileceğimiz yerli hamleleri, Onun dışında Yunus - Celil - Gökay gibilerini kullanalım seneye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddili bu herifi aranızda izleyip iyi ya da kötü diyebilecek olan var mı
Emre Akbaba'yı 11-12 Necati gibi kullanmak gerekir. Driblingi var, tekniği ve bitiriciliği müsait. Fiziken ve mental olarak toparladıktan sonra, bence önümüzdeki sezon çok faydalı olacak.
Diagne'nin bu kadar ilgi manyağı arıza biri olduğunu bilmiyordum ben.Belli ölçüdedir diyordum.Balotelli'yi bu sebeplerden almayan alamayan o mali riske girmeyen bir kulübün Diagne'yi alması tam fiyasko.Buna ben yazın satma amaçlı bakıyorum tek tesellim bu.Yok gelecek sene uçacak kaçacak vb. diyip satmazsak 10 milyon çöpe gider.Bu yaz açık ara ligin gol kralı unvanıyla birine sattık sattık.Satamadık geçmiş olsun.
Akbaba'nın bu fiziki yetersizlikle Belhanda veya bir başkasından formayı alabileceğini sanmıyorum.Belhanda'yı pek sevmem,bu yaz kesinlikle gitmesi gerekenlerden biri ama özellikle bu sene çok efektif oynadı dönem dönem.Hakikaten satsak matsak şampiyonluk gidermiş net bir şekilde.
Ayrıca da Akbaba'dan bir 10 no veya 8 no falan beklemek de doğru değil bana göre.Bu adam ilk olarak bir fizik yüklemesi yiyecek.Topçuya benzeyecek önce.Sonra da bunun için en uygun mevki Talisca,İliç,Alex tarzı oynatmak bence.Gizli forvet gibi bir şey olacak sadece tabela yapacak.Şu an görünen bu adam başka hiçbir yerde oynayamaz bizde.Kendinden bir Sneijder vb. bekleyen olursa şimdiden hayal kırıklığı olur,Sneijder gibi olamaz zaten de onun mesela 2015'te verdiği katkının ben çeyreğini vereceğini sanmıyorum o mevkide.
Talisca gibi yayın oralarda gezinecek top geldi mi atacak.Başka bir şey olmaz Akbaba'dan şu an görünen haliyle.
Su aciklamaya bakilirsa bundan cacik olmaz gibi duruyor
Mbaye Diagne: "Böyle bir performans göstermeyi bekliyordum. Bunun için oldukça mutluyum. Attığım goller sadece benim değil takım arkadaşlarımın da gösterdiği başarı sayesinde geldi. Bu performans benim için sürpriz olmadı. Şu an Türkiye'nin en iyi futbolcusu benim."
Lokomotif Moskova ve Milli takımımızla oynadığı İsveç maçında iyi oynadı.İlk 11 seviyesinde değil ama iyi bi yedek olur..Sakatlanmasa da hiçbir şey olmazdı Emre'den. Sakatlıktan önce 6-0 aldığımız alanya maçı dışında rezaletti ayakta duramıyordu resmen. Bomboş transfer maalesef..
Ben Cagne'nin ariza oldugunu bize gelmeden fark etmistim ama forvetsizlikten kudurdugum icin bayagi istedim transfer donemi.
Akbaba ise su oyun icindeki kaybolusuyla ilk 11 oynayamaz Akbaba.Skoru alamadigimiz maclarda oyunu rakip kaleye yiktigimiz maclarda son 15 dakika 2.forvet olarak is yapabilir.Baska da faydali olacagi senaryo aklima gelmiyor.Gerci bundan bile emin degilim artik.Ayrica kanatlarda kesinlikle oynamamali.
Soyle bir oynadigi maclari animsiyorum da Akhisar macinda ilk yari oynadi hicbir sey yapmadi.Selcuk 2.yari daha cok is yapti.Akbaba'nin Erzurum deplasmaninda cepheden bir sutu vardi.bir de 3-0'lik Malatya macinda biraz oynadi.Baska da yok.
Su tabloda oyuna sonradan girdigi Erzurum,Fener ve Konya deplasmanlarinda puan kaybedip,oynamadigi Pasa ve Buraa maclarinda kazanmamiz dusundurucu.Direk suclamak istemiyorum en azindan Konya macinda Onyekuru'nun yerine girmese golu bulacaktik bence.
![]()
Akbaba ile ilk bakista benziyor ama akbaba ortaya ve kaleye daha yakin bu herif saga ve orta sahaya daha yakin
Acaba 2.5m gibi bir bonservise alma olasiligimiz var midir Tore'den iyi olur cunku
2.5'a gelirse bil ki bir 2.5 da Albayrak cebinden vermiştir.
Yani 2.5 falan mümkansız.
Akbaba ile ilk bakista benziyor ama akbaba ortaya ve kaleye daha yakin bu herif saga ve orta sahaya daha yakin
Acaba 2.5m gibi bir bonservise alma olasiligimiz var midir Tore'den iyi olur cunku
Boşta mis gibi Homegrown ve club trained Emre Çolka var neyin peşindeler
Keske ama bizim taraftar herife hain muamelesi cekiyor
Okan Buruk'un da kapisinda falan yatiyor
Terim'le arasi nasil acaba