Abdürrahim Albayrak, Deniz Türüç İçin Kayserispor'la Görüştü

Emre Akbaba'yı 11-12 Necati gibi kullanmak gerekir. Driblingi var, tekniği ve bitiriciliği müsait. Fiziken ve mental olarak toparladıktan sonra, bence önümüzdeki sezon çok faydalı olacak.

Dediğimiz gibi her şeyden önce ağır ter idmanları yapmalı bu adam.Hoca gerekirse Bartali'ye özel program hazırlatmalı bunun için.4 milyon Euro az para değil.

Yoksa bu haliyle ı-ı olmaz bundan bir şey.

Diagne'nin bu kadar ilgi manyağı arıza biri olduğunu bilmiyordum ben.Belli ölçüdedir diyordum.Balotelli'yi bu sebeplerden almayan alamayan o mali riske girmeyen bir kulübün Diagne'yi alması tam fiyasko.Buna ben yazın satma amaçlı bakıyorum tek tesellim bu.Yok gelecek sene uçacak kaçacak vb. diyip satmazsak 10 milyon çöpe gider.Bu yaz açık ara ligin gol kralı unvanıyla birine sattık sattık.Satamadık geçmiş olsun.

Akbaba'nın bu fiziki yetersizlikle Belhanda veya bir başkasından formayı alabileceğini sanmıyorum.Belhanda'yı pek sevmem,bu yaz kesinlikle gitmesi gerekenlerden biri ama özellikle bu sene çok efektif oynadı dönem dönem.Hakikaten satsak matsak şampiyonluk gidermiş net bir şekilde.

Ayrıca da Akbaba'dan bir 10 no veya 8 no falan beklemek de doğru değil bana göre.Bu adam ilk olarak bir fizik yüklemesi yiyecek.Topçuya benzeyecek önce.Sonra da bunun için en uygun mevki Talisca,İliç,Alex tarzı oynatmak bence.Gizli forvet gibi bir şey olacak sadece tabela yapacak.Şu an görünen bu adam başka hiçbir yerde oynayamaz bizde.Kendinden bir Sneijder vb. bekleyen olursa şimdiden hayal kırıklığı olur,Sneijder gibi olamaz zaten de onun mesela 2015'te verdiği katkının ben çeyreğini vereceğini sanmıyorum o mevkide.

Talisca gibi yayın oralarda gezinecek top geldi mi atacak.Başka bir şey olmaz Akbaba'dan şu an görünen haliyle.

Ben Cagne'nin ariza oldugunu bize gelmeden fark etmistim ama forvetsizlikten kudurdugum icin bayagi istedim transfer donemi.

Su aciklamaya bakilirsa bundan cacik olmaz gibi duruyor

Mbaye Diagne: "Böyle bir performans göstermeyi bekliyordum. Bunun için oldukça mutluyum. Attığım goller sadece benim değil takım arkadaşlarımın da gösterdiği başarı sayesinde geldi. Bu performans benim için sürpriz olmadı. Şu an Türkiye'nin en iyi futbolcusu benim."

Akbaba ise su oyun icindeki kaybolusuyla ilk 11 oynayamaz Akbaba.Skoru alamadigimiz maclarda oyunu rakip kaleye yiktigimiz maclarda son 15 dakika 2.forvet olarak is yapabilir.Baska da faydali olacagi senaryo aklima gelmiyor.Gerci bundan bile emin degilim artik.Ayrica kanatlarda kesinlikle oynamamali.

Soyle bir oynadigi maclari animsiyorum da Akhisar macinda ilk yari oynadi hicbir sey yapmadi.Selcuk 2.yari daha cok is yapti.Akbaba'nin Erzurum deplasmaninda cepheden bir sutu vardi.bir de 3-0'lik Malatya macinda biraz oynadi.Baska da yok.

Su tabloda oyuna sonradan girdigi Erzurum,Fener ve Konya deplasmanlarinda puan kaybedip,oynamadigi Pasa ve Buraa maclarinda kazanmamiz dusundurucu.Direk suclamak istemiyorum en azindan Konya macinda Onyekuru'nun yerine girmese golu bulacaktik bence.

1e25b6ac158.jpeg

Emre bence bundan baya iyi sakatlık sorununu tam olarak üstünden atamadı seneye sağlam katkı bekliyorum.

Akbaba kanatlarda oynadıkça verim falan alınmaz biz eksik olan mevkilere topçu almak yerine topçu alıp boş yerlere atmaya çalışıyoruz.

Sakatlanmasa da hiçbir şey olmazdı Emre'den. Sakatlıktan önce 6-0 aldığımız alanya maçı dışında rezaletti ayakta duramıyordu resmen. Bomboş transfer maalesef..
Lokomotif Moskova ve Milli takımımızla oynadığı İsveç maçında iyi oynadı.İlk 11 seviyesinde değil ama iyi bi yedek olur..

Ben Cagne'nin ariza oldugunu bize gelmeden fark etmistim ama forvetsizlikten kudurdugum icin bayagi istedim transfer donemi.

Akbaba ise su oyun icindeki kaybolusuyla ilk 11 oynayamaz Akbaba.Skoru alamadigimiz maclarda oyunu rakip kaleye yiktigimiz maclarda son 15 dakika 2.forvet olarak is yapabilir.Baska da faydali olacagi senaryo aklima gelmiyor.Gerci bundan bile emin degilim artik.Ayrica kanatlarda kesinlikle oynamamali.

Soyle bir oynadigi maclari animsiyorum da Akhisar macinda ilk yari oynadi hicbir sey yapmadi.Selcuk 2.yari daha cok is yapti.Akbaba'nin Erzurum deplasmaninda cepheden bir sutu vardi.bir de 3-0'lik Malatya macinda biraz oynadi.Baska da yok.

Su tabloda oyuna sonradan girdigi Erzurum,Fener ve Konya deplasmanlarinda puan kaybedip,oynamadigi Pasa ve Buraa maclarinda kazanmamiz dusundurucu.Direk suclamak istemiyorum en azindan Konya macinda Onyekuru'nun yerine girmese golu bulacaktik bence.

1e25b6ac158.jpeg

Konya maçı %100.En kötü maçlarından biriydi.Fiziki yetersizliğinin de en çok hissedildiği maçlardan biri ayrıca.

Konya maçında golü bulamamıza rağmen bence değişikliklerden önce daha iyiydik.Öyle devam etsek sanki bir şekilde atacaktık golü.Çünkü tehlikeli ataklarımız da vardı.Değişikliklerden sonra oyun doldur boşalta dönünce hiç etkili olamadık.Hoca'nın en büyük hatalarından biri bu şu an gördüğüm.

Türk oyuncu kontenjanı diyen arkadaşları anlıyorum ama bu oyuncu kadar oynayacak bir oyuncu yok mu alt yapımızda? Hadi diyelim yok, yurt dışında oynayan henüz adı sanı fazla ün yapmamış Türk statüsünde oynayabilecek oyuncu da mı yok?

Bu adamı ne zaman izlesem bir numarasını göremedim. Türk oyuncu kontenjanını doldurmanın başka opsiyonları var iken neden bu adam? Üstelik tuzlu olması muhtemel.

Taraftarimiza guluyorum.. Adi ustunde Kayserispordan oyuncu istemişiz. Neyini beles verecekler. Masayada Albayrak oturmus. Denize karsi Muslera + 8 milyon istemezlerse dua edelim.

Akbaba ile ilk bakista benziyor ama akbaba ortaya ve kaleye daha yakin bu herif saga ve orta sahaya daha yakin

Acaba 2.5m gibi bir bonservise alma olasiligimiz var midir Tore'den iyi olur cunku

Diagne ve Belhanda'ya Arapların talip olduğu söyleniyor. Bunlardan gelen parayı 2 tane 8 numara 1 tane de adam gibi forvete gömmeliyiz. Kanatları ve yedek forveti beleş veya kiralık topçularla çözeriz heralde. Daha Luyindama'yı alacağız. Deniz gibi adamları da ana transferlerden para kalırsa saçma sapan bonservisler vermemek koşuluyla almalıyız.

Yusuf ve Abdulkadir dışında 2-3 tane yerli var zaten Anadolu takımlarından alınabilecek ki onlar da yedek kulübesini zenginleştirir anca. Deniz, Ömer Ali Şahiner, belki Efecan.

Keske ama bizim taraftar herife hain muamelesi cekiyor

Okan Buruk'un da kapisinda falan yatiyor

Terim'le arasi nasil acaba

Arası nasıl bilmem ama Emre öyle palazlanacak bir kişilik değil ekseriyetle gamsız dertsiz bir heriw onun tekniğinde bir yerli enfes olur. Set oyununda Deniz den de Akbaba dan da çok daha faydalı olurdu.

Geri
Üst Alt