Acıdığım İçin Birlikteyim

Çarmıh ister misiniz beyler, adamı taşlasaydınız isterseniz.Nedir bu başlığı konuyu aşağılama takıntısı size uymuyor ise okumazsınız görmezden gelirsiniz olur biter. Konuyla alakalı olarak ise kimseyle acıdığın için birlikte olmak doğru değildir bu senden ziyade onun adına büyük bir hakarettir, ayrıca hayatının merkezinin "sen" olduğunu düşünürsek kimsenin mutluluğu için kendini mutsuz yaşamak durumunda bırakmamalısın derim nasıl olur orasını bilemem tabii teorisi budur bence.

[attachment=6474:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 340
Nasihat vereyim dedim Umutsu..Kafa buluyorsa Allahindan bulsun...Önüne gelen konu aciyor zaten..

kafa bulmuyorum Gökhan abi. Kızla yeni konuşmuştum ve artık bir karar vermem gerektiğini hissettim.

Belki bu tür bir durum yaşamış biri varsa aramızda yardımcı olabilir diye düşündüm.

foruma güzin ablanin transfer edilmesini öneriyorum. kelin ilaci olsa kendi başina sürer.

kafa bulmuyorum Gökhan abi. Kızla yeni konuşmuştum ve artık bir karar vermem gerektiğini hissettim.

Belki bu tür bir durum yaşamış biri varsa aramızda yardımcı olabilir diye düşündüm.

Al sana çözüm o zaman.

Kız belkide senden ayrılmak istiyor ve sana acıdığı için başkasını sevdiği halde seninle birlikte.

Ne yapmasını isterdin?

Cevap soruda saklı. Sonra git aynısını yap.

The end

Gerçeği söyle, diğer türlü ilerde hiç işin içinden çıkamazsın.

24 saat futbol mu konusulcak? Adam yazmis yardimci olmak isteyen yazar fikrini bi kac kaliteli mesaj gordum mesela.

Herkes farkli sen belki sanal alemde yazmazsin arkadas yazmis olabilir?

Allah yardimcin olsun kardes bence uzulme yada acima acinacak hale gelirsin.

Bazı arkadaşlar çok saçma konular açıyor da herkesle dala geçer hale gelmek de moda oldu.

Saka bir yana, acilen kiza soyle , cunku su an zaman kaybeden sadece sen degilsin, karsindaki insaninda hayatindan çaliyorsun haberin olsun.. Ne kadar erken soylersen, bu kiside o kadar erken bunu atlatir ve kendi yolunu çizer.

Zorla guzellik olmaz.

24 saat futbol mu konusulcak? Adam yazmis yardimci olmak isteyen yazar fikrini bi kac kaliteli mesaj gordum mesela.

Herkes farkli sen belki sanal alemde yazmazsin arkadas yazmis olabilir?

Allah yardimcin olsun kardes bence uzulme yada acima acinacak hale gelirsin.

saol kardes.

acımak derken yanlış anlaşılmasın. durumuna üzülüyorum ve ayrılınca çok üzülecek daha da kötü olacak diye korkuyorum.

Arkadaşım yaşını bilmiyorum ama evlilik falan için erken yaştaysan bence ayrılma en azından ben olsam sabrederdim hayatı düzelince ayrılırdım yüz üstü bırakmak bana göre değil ama evlilik yaşındaysan kesinlikle ayrıl iş ciddiye binmeden çünkü o duruma gelirse ayrılmak zorlaşır işin çok zor olur.

olm ya sen ayrılınca kız intihar ederse. boş ver lan bırakma arada bir aldatırsın bişey olmaz

Valla dost, ben olsam doğruyu söyler ve olayı bitirirdim. Fakat sende o yürek yok anlattığın kadarıyla, o yüzden en etkili yol; mayaj yap, deri tayt giy ve ayol vari konuşmalarla kızın karşısına çık. Yani kısacası geçici olarak ibne ol. Kızı en azından fazla üzmeden ilişkiyi bitirebileceğin en etkili yol bu. Daha etkili olmasını istiyorsan harbi bir gay bulup, elele kızın karşısına çık. Muhtemelen seni elinde çantasıyla kovalamaya başlar.

Artık bu tür konulara izin verilmesin bi zahmet. Foruma eski heyecanla giresim kalmadı yemin ederim.

abi tamam herkesin sıkıntısı derdi varda bu nedir 2 saattir forumda milletin ızdırabını okumaktan derbeder oldum gidin güzin ablayla konuşun forumda zaten 2-3 akıllı adam dışında kimse yok

dermanınızı başka yerde arayın

sakamisin sen? oldu ozaman yeni konu acmadan senden izin alalim.

bir insanın başka bir insanı "acınacak biri" olarak görmesi kadar rahatsız eden başka bir şey yoktur hayatta benim açımdan

Geri
Üst Alt