Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
Dalga geçiyorlar abi ya işleri güçleri yok. Galatasaray forumu değil yardım forumu sanki.
Nasihat vereyim dedim Umutsu..Kafa buluyorsa Allahindan bulsun...Önüne gelen konu aciyor zaten..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalga geçiyorlar abi ya işleri güçleri yok. Galatasaray forumu değil yardım forumu sanki.
Nasihat vereyim dedim Umutsu..Kafa buluyorsa Allahindan bulsun...Önüne gelen konu aciyor zaten..
kafa bulmuyorum Gökhan abi. Kızla yeni konuşmuştum ve artık bir karar vermem gerektiğini hissettim.
Belki bu tür bir durum yaşamış biri varsa aramızda yardımcı olabilir diye düşündüm.
kafa bulmuyorum Gökhan abi. Kızla yeni konuşmuştum ve artık bir karar vermem gerektiğini hissettim.
Belki bu tür bir durum yaşamış biri varsa aramızda yardımcı olabilir diye düşündüm.
24 saat futbol mu konusulcak? Adam yazmis yardimci olmak isteyen yazar fikrini bi kac kaliteli mesaj gordum mesela.
Herkes farkli sen belki sanal alemde yazmazsin arkadas yazmis olabilir?
Allah yardimcin olsun kardes bence uzulme yada acima acinacak hale gelirsin.
saol kardes.
acımak derken yanlış anlaşılmasın. durumuna üzülüyorum ve ayrılınca çok üzülecek daha da kötü olacak diye korkuyorum.
abi tamam herkesin sıkıntısı derdi varda bu nedir 2 saattir forumda milletin ızdırabını okumaktan derbeder oldum gidin güzin ablayla konuşun forumda zaten 2-3 akıllı adam dışında kimse yok
dermanınızı başka yerde arayın