- 3 Temmuz 2012
- 133.944
- 80.782
- 5.198
7 dakıkada bosanmıslar
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'dan neden boşandı?: Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı neden boşandı?
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'dan neden boşandı?: Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı neden boşandı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cikolata arasi krema iceren kinder süt dilimi resmini kullanarak yasanan bu iliski ile alakali subliminal mesaj mi veriyorsun?
Deren hanıma destek için elimden geleni yapmak isterim.
Dedikoduları harlamak sana yakışmadı.
Bu forum kara bı delige dogru yol alıyor admınler uyuyor piirimzina nın zina sayılması için şahitlik şartı vardır ki bu konular çok konuşulmasın ,rezillik olduğu yerde kalsın ve kişiler zan altında bırakılmasın diyedir.
hale bak
yok maicon un karısı yok acun un karısı
biri de sürekli açık açık konular anlatılsın derdinde
@Yiğit KaragözYasinizdan basinizdan utanin bu forumda bir suru damizlik genc erkek varken hem de
yok yaw benim forumla alakalı derdim yokBu forum kara bı delige dogru yol alıyor admınler uyuyor piirim
zina nın zina sayılması için şahitlik şartı vardır ki bu konular çok konuşulmasın ,rezillik olduğu yerde kalsın ve kişiler zan altında bırakılmasın diyedir.
hale bak
yok maicon un karısı yok acun un karısı
biri de sürekli açık açık konular anlatılsın derdinde
Simdi evlendırme programları bıttı kım kime kacmıs kımınle kacmıs o programlar yapılıyor masallah olay cok ülkedeyok yaw benim forumla alakalı derdim yok
her kanalda ve nette bu konu var
benim derdim bu
Dedikoduları harlamak sana yakışmadı.
Sitemizde MK Magazin Formu açılmalıDedikoduları harlamak sana yakışmadı.