Acun Ilıcalı & Şeyma Subaşı Çifti Boşandı

Dedikodu yapanlara demedigini birakmayan vatandasin yaptiklari ortada.
Linc etmeyecek miyiz eyyy GSC?

zina nın zina sayılması için şahitlik şartı vardır ki bu konular çok konuşulmasın ,rezillik olduğu yerde kalsın ve kişiler zan altında bırakılmasın diyedir.

hale bak

yok maicon un karısı yok acun un karısı

biri de sürekli açık açık konular anlatılsın derdinde

zina nın zina sayılması için şahitlik şartı vardır ki bu konular çok konuşulmasın ,rezillik olduğu yerde kalsın ve kişiler zan altında bırakılmasın diyedir.

hale bak

Bu forum kara bı delige dogru yol alıyor admınler uyuyor piirim

ewt noluyor ya 2 dk ayrıldık silivride boşanma gerçekleşmiş

hale bak

Ondan degil dostum . Kendileri muglak ifadeler kullandiklari icin bu hale geliyor

Kanitlanirsa da caresiz kalip utanmadan itiraf ediyorlar

Ben yasamalarina itiraz etmiyorum , birak deren acun , seyma cagatay isini

Cagatay ile acun bile takiliyorsa soyleme cesaretleri olmali

Yapilani degil gizleneni elestiririm ben . Gizleyeceksen neden utandigin seyi yapiyorsun

ewt yorumları alalım

1543234489439.webp

Eski eşi Seçkin Piriler’den olaylı bir şekilde boşanan Tangöze, Kıvılcım Ural ile dün akşam evlendi.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, Seçkin Piriler düğün haberini aldığında Nişantaşı’ndaydı. Eski manken sokaklarda hıçkıra hıçkıra ağladı.
Piriler, şu anda 5 aylık hamile olan Kıvılcım ural ile igili “Hamileliği 3 gün önce öğrendim. Artık ne söyleyebilirim ki? Kaan, Hakan’ın doğum gününde de bir şey söylemedi” demişti

Geri
Üst Alt