Adana Demirspor: "Efendiliğinizi görelim efendi Beşiktaş"

Görende 3 sene ffp yokmuşta biz istediğimizi alabilmişiz sanacak. Ffp yüzünden sürekli kiralık adamlar alabildik. Doğal olarak diğer takımların kadrolarında kullanmayacağı kısıtlı bir menajer önerileriyle gittik. Bunlar Tudor'un o taş gibi kurdu dediğin kadro yüzünden oldu. Ffp yüzünden en basit olarak Cornelius'u yine 2 milyon gibi bir bonservis veremediğimizden Ismaila Coulibaly gibi gelecek vaat eden bir oyuncu bile alamadık. 3 senedir Ft bir kadro kuramıyorsa bunun ffp ile başlayan, yönetim beceriksizliği ile devam eden çok geçerli sebebleri vardı. Eleştirin hatta eleştrirelim ama doğru argümanlar üzerinden yapalım ki bunun bir faydası olsun kişisel nefret beslemekten başka.

simdi kurdugu kadro da mu kiralik oyuncularla?

yine ayni oyun oynaniyor

ha kiralik adami getirmis ft, ha oyuncuyu bonservisi ile almis

sen arada bir fark görebiliyor musun cidden

simdi kurdugu kadro da mu kiralik oyuncularla?

yine ayni oyun oynaniyor

ha kiralik adami getirmis ft, ha oyuncuyu bonservisi ile almis

sen arada bir fark görebiliyor musun cidden
Ben Ft şu an başarılı mı dedim. Sadece doğru argümanlarla eleştirelim ki gündem o doğru eleştireler olsun bir faydası olsun. Mesela duran organizasyonunun olmaması yada yetersiz olmasını, Fatih Terim taktik bilmiyor gibi komik bir şey değil de taktiksel esnekliği olmadığını diziliş değişse bile sürekli aynı pas oyunu denediğini ama direkt oyunu neredeyse hiç denemediğini, takımın saha parselasyonunda eksik olduğunu falan yazalım. Benim derdim bu. Terim eleştirilmesin yada şu anda Terim başarılı demek değil derdim. Umarım anlatabilmişimdir.

mancini ne alaka la anlayamadim?

tudor ftye tas gibi bir kadro birakti mi birakmadi mi?

simdi 3 senedir ftnin kurdugu kadrolar yüzünden rezilleri oynuyoruz

ama senin gibiler iste bunu hala cikip savunur ve 5-6 ay tdlik yapan tudora sallar

neyse kardesim sen haklisin

ocak ayi gelince de ins ucacagiz olmadi hedef 2023 olur ayni diger malum sahista oldugu gibi :)
İstersen ftye yedi kusak dusman ol umrumda degil,ama tudoru ft uzerinden aklamaya calismak standart zekalı bir galatasaraylının isi degil,zırvayı bırak,ha terim derhal bırakmalı ayrı mevzu

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt