Adem Büyük'ün Eşi Merve Büyük: "Adem ne yapsaydı maçı mı satsaydı?"

Şu çaba takdire şayan.

Bu tarz mesajlara hayranlıkla bakıyorum. :p

Nasıl bağlıyorsun oradan oraya , büyük maharet.
Hiç yakışıyor mu Galatasaray’lıların Adem maçı satsın diye beklemesi? Hatayı kendi içimizde aramak yerinde rakip futbolcusu yatsın diye beklemek nedir?

Hani yine ben haksız cıkıyım saha da Galatasaray a gol atınca Galatasaray lilik böyle olmalı diyenler siren taktirip kendine ayrıcalık tanıyınca eşi hiçbir şey söylememis tamam işini yapmış golünü atmış eyvallah ama ortada Galatasaray lilik varsa adalet her yerdedir sadece yeşil sahada değildir

Hiç yakışıyor mu Galatasaray’lıların Adem maçı satsın diye beklemesi? Hatayı kendi içimizde aramak yerinde rakip futbolcusu yatsın diye beklemek nedir?
Yok Ademe bunu diyenin aklıyla zoru vardır da.

Bunu yapanların ft'ci olduğunu söyleyip genellemen , oradan da laf sokman için dedim.

Halil ve Mustafa o kafalari kalecinin ustune vurmasa sampiyonduk. Hatta Halil o golu atsa mac rahat 5 - 0'a giderdi.

Yok Ademe bunu diyenin aklıyla zoru vardır da.

Bunu yapanların ft'ci olduğunu söyleyip genellemen , oradan da laf sokman için dedim.
İnsan oğlunun birilerini suçlama içgüdüsü. Sosyal medya olduğu gibi Ft’nin arkasında. Muhtemelen aynı adamlar(ve ya çocuklar) suçlayacak birilerini arıyorlar. Tff’yi suçlarsın, anlaşılır bir şey. Bende desteklerim. Başkanı suçlarsın, yine karşı çıkmam. O da masum değil.

araştırın ua elemanları çıkar altından

Futbolcu eşlerinden irrite oluyorum..

Bana göre oyuncuların kariyerlerine ciddi kötü etki ediyorlar..

Bkz, kavat s aziz..

Galiba kadınlardan da irrite oluyorum..

Olmasam evlenirdim zaten bu yaşa kadar..

Adem işini yaptı. Çöplük ağızlı ergenleri umursamamaları lazım.

Kadın doğru söylüyor. Şaibeli şampiyon mu olsaydık. Bu sefer Beşiktaşlılar onlara konuştuğumuz gibi onlar bizim için şike diyeceklerdi.

Geri
Üst Alt