GSC Scout # Adis Jahović

Çok ciddiyim. Her maçı en çok kazanmak isteyen taraftar testi olsa iddialıyım 1. çıkarım. Genelde 100% kazanırız gözü ile baktığım dönemde hep kaybettik. Kendimi uğursuz gördüğüm için de bu yol ile telkin edip, kaybedince de alıştırmaya çalışıyorum.

Hayatımda ÖFKE KONTROLÜNÜ YAPAMADIĞIM TEK ŞEY GALATASARAY idi 6-7 sene öncesine kadar.
Yaprağıma bak sen istiyorsun biz istemiyor muyuz bu ne hırboca bir genellemedir. Olm sendeki durum uç seviye öyle totem yapılmaz. Totem dediğin söyler geri çekilirsin sen en ufak olumsuzlukta aha ben demiştime getiriyorsun maç içinde.

Yaprağıma bak sen istiyorsun biz istemiyor muyuz bu ne hırboca bir genellemedir. Olm sendeki durum uç seviye öyle totem yapılmaz. Totem dediğin söyler geri çekilirsin sen en ufak olumsuzlukta aha ben demiştime getiriyorsun maç içinde.

Takıntı halini almış olabilir. Fazla stres yapıyorum maçlarda o da geriyor hali ile.

Galatasaray sevgimin takıntılı bir sevda olduğunu kabul edebilirim.

gomis yerine kral olursa üzülmeyeceğim tek adam adis paşadır! (çakma kral burocku sevmem)

Ah ulan ah. Geçen yıldan beri hastayım bu herifin stiline. Keşke transfer etsek diyordum içten içe. Gomis ile birlikte bütün sezon taşırdı hücum hattını. Kısmet değilmiş...

Üçüncü golü bile kaçırıyordu, son vuruşları daha iyi idi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bayağı kazma ama futbol şansı var ve çok çalışıp bolca pozisyona giriyor.

Gomis mi yoksa Cenk Tosun mu gol krali olur diye beklerken bu guzel insan Jahovice begeniler şelale olsun,layk butonunda bulusalim Jahovic fanları

Çalışkan bir oyuncu, nerede duracağını da iyi biliyor, öyle yada böyle her hafta gol atmasını da biliyor takdiri hak ediyor.

Yalnız Göztepe ve Jahovice lige renk kattı.

Yaşı gecik ikinci forvet olabilirdi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt