Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.495
- 2.088
Serkanlaşmada ne oluyor![]()
Serkan gibi olmak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkanlaşmada ne oluyor![]()
Yaprağıma bak sen istiyorsun biz istemiyor muyuz bu ne hırboca bir genellemedir. Olm sendeki durum uç seviye öyle totem yapılmaz. Totem dediğin söyler geri çekilirsin sen en ufak olumsuzlukta aha ben demiştime getiriyorsun maç içinde.Çok ciddiyim. Her maçı en çok kazanmak isteyen taraftar testi olsa iddialıyım 1. çıkarım. Genelde 100% kazanırız gözü ile baktığım dönemde hep kaybettik. Kendimi uğursuz gördüğüm için de bu yol ile telkin edip, kaybedince de alıştırmaya çalışıyorum.
Hayatımda ÖFKE KONTROLÜNÜ YAPAMADIĞIM TEK ŞEY GALATASARAY idi 6-7 sene öncesine kadar.
Serkan gibi olmak.
Yaprağıma bak sen istiyorsun biz istemiyor muyuz bu ne hırboca bir genellemedir. Olm sendeki durum uç seviye öyle totem yapılmaz. Totem dediğin söyler geri çekilirsin sen en ufak olumsuzlukta aha ben demiştime getiriyorsun maç içinde.
Mümkün değil ki öyle bişey serkan gibisi milyarda 1 çıkar
Konumda kafa acmassak sevinirim.Milyarda 2 olmus demek.
sizin kafanızı açıcaz bu da size dert olacakKonumda kafa acmassak sevinirim.
Yonetim
Hayır.Ah ulan ah. Geçen yıldan beri hastayım bu herifin stiline. Keşke transfer etsek diyordum içten içe. Gomis ile birlikte bütün sezon taşırdı hücum hattını. Kısmet değilmiş...
Caliskan ve firsatci topculari sevdigini dusunuyorum kankBayağı kazma ama futbol şansı var ve çok çalışıp bolca pozisyona giriyor.