Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamalarda Bulundu

Adnan Polat diyor ki; ''Kewell'ı stoper oynatmak zorunda kaldık.'' Meira'yı neden apar topar sattın o vakit ? Şöyle devam ediyor; ''Geçen sene forvetsiz oynadık.'' Almasaydın o zaman Avrupa Liginde oynamayacak Jo'yu... Feshetmeseydin o zaman Nonda'nın sözleşmesini. Rijkaard'da geçtiğimiz sezondan hiç ders almamış gibi, forvet istemiyor. Baros'a birşey olunca ne olucak peki ? Gene Arda'yı forvet oynatıp, çocuğu günah keçisi mi yapacaksın ? Wolsfburg Diego'yu alamasaydı, son dakika da İnsua süprizi olmasaydı transfer falan yapamıyacaktık.

Polat sözlerini şöyle sürdürdü: "Özellikle Hıncal Uluç ve Ahmet Çakar 92-93 yılında Rusya'da yaşandığı iddia edilen bazı olayları sürekli ima edip, beni ve ekibimi dolayısıyla Galatasaray'ı yıpratmaya çalışıyor. Bir ay önce Aziz Yıldırım ile karşılaştım o da bu yazılanlardan son derece rahatsız ve tepkili.

Bir taraftan Aziz Yıldırım'ı bir taraftan Adnan Sezgin'i işin içine sokmaya çalışıyorlar, beni yıpratmak için.

Sözüm ona o tarihlerde Adnan Sezgin ile Rusya'ya gitmişiz. Spartak Moskova maçı oynamak için takımla birlikte gittik ve otelden yalnızca bir gün Onopko'nun transferi için ayrıldık. Ama yazılanlara göre Adnan Sezgin ile bir otelin kral dairesini kapatmışız, içerde kızlar ve uyuşturucu varmış, polis başmış, içişleri bakanı ve elçilik devreye girmiş bizi kurtarmışlar. Bu hikayeyi ima ederek Ahmet Çakar ve Hıncal Uluç sürekli bizi eleştiriyorlar. Aziz Bey'in eline de bizim alem kasedimiz geçmiş ve Aziz Bey de bize bu kasetle şantaj yapıyormuş.

Aziz Yıldırım da son görüşmemizde çok kızgındı ve seni eroinman beni de şantajcı yaptılar dedi. Bu hikayeleri birisi basına servis yapıyor. Beni üzen araştırmacı gazetecilerin hiçbir araştırma yapmadan bunları servis etmeleri."

Bu adamlar Galatasaray ın içindeki hainlerdir.

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da | Sona Erdi

Ben böyle kötü bir program seyretmedim. O kadar soru var hiçbirini sormadılar.

1- Cana transferi ile GS'nin geçen seneki en büyük eksikliği olan orta sahasındaki sorunu giderdiğinizi düşünüyor musunuz?

2- Aykut'un yedirdiği goller klübe mali açıdan 10-15 milyon euro'luk zarar etmişken arkasında niye duruyorsunuz?

3- Misimoviç 1.tercih ise 2. ve 3.alternatif futbolcular kimlerdi? Cana defansif orta saha için 1. tercih miydi ?

4- Kadronuzdaki Türk oyuncu kalitesini çok abartmıyor musunuz?

5- Aslantepe'nin açılışını hangi takımla yapmayı düşünüyorsunuz?

6- Transfer görüşmelerinde sezgin'i mi yoksa üstünel'i mi tercih edersiniz?

7- Sizce batdal bu takımda direk oynayabilecek kaliteye ve tecrübeye sahip mi?

8- Aslantepe için büyük bir yıldız düşündünüz mü?

9- 4 ay boyunca transferlerin planlı şekilde yürütüldüğüne inanıyor musunuz? Yoksa spontane mi gerçekleşti?

10- "Beni oynatmasınlar ben gideyim" diyen servet hakkında düşünceleriniz nelerdir?

11- En ufak bir tepkide sürekli taraftara küsen arda'nın takım kaptanlığı hakkında bir pişmanlığınız var mı?

12- Geçen sene söylemleriniz arasında "bu takıma layık olmayanlar gidecek" açıklaması ışığında hangi futbolcular gönderildi?

Buna benzer birçok önemli soru sorulabilirdi ama hiçbiri sorulmadı. Son derece yüzeysel ve toz pembe bir röportaj oldu. Verilen cevapların hepsi zaten bilindik cevaplardı. Klasik nakarat halinde.

Sonuç: Polat kesinlikle gitmeli. Yanında rijkaard'ı da almalı. Bu ikili olaylara son derece yüzeysel ve basit yaklaşıyorlar. Hele forvet konusu klübün nasıl yönetildiğini açıkça gösteriyor.

Polat: "forvet almayı istedik, rijkaard istemedi" bu nasıl bi olaydır. Takımda forvet yok forvet. Baros yok forvet yok. O yüzden bu başkandan başarı beklemiyorum. Bu yönetim anlayışı işe olmaz. Ona buna sorularak transfer mi yapılır?

Koskoca takımda cana, gerets'in önerisi ile mi geldi? Durum çok vahim.

Yazmadan önce bütün yorumları okudum.şimdi kendi kişisel düşüncemi yazıyorum.

Öncelikle görüyorumki bazı arkadaşlarımız o kadar detaya girmişki bütünü görememiş. Hala yok jovanovic,yok prekazi, yok insua.Geçiniz bunları ana tabloya bakınız. Başkan başarısızlığın tek sorumlusu benim dedi mi dedi. ( yalancılıkla suçladığınız başkan dedi bunu ) Gelinen ekonomik tabloyu tüm samimiyetiyle anlattımı? Anlattı.Otellere kabul edilmeyen takımımızın milyar dolarlık projeler gerçekleştireceğine kadar.

Bu akşam ki açıklamalr beni gayet tatmin etti.Adnan Polat a çok kızgındım ama şu anda özür diliyorum kendisinden.Bende bazı arkadaşlar gibi detaya takılmışım. 2 yıl sonra artı kalemlere geçicez diyor, 200 küsür milyon borcu olan takımdan bahsediyor kar edicez diyor.Bu 5-10 şampiyonluğa bedel diyor.ama jovanovicteyiz hala biz değilmi ?

İddialıyımki bu takım 2012 itibarıyla lyon gibi porto gibi alır götürür bu ligi , ama bu başkanla olmaz insua da çelişti çünkü !!!

Ben başkanımın açıklamlarından gayet memnumun ve umutluyum.Güzel günler yakında.

Son sözümde bazı arkadaşlara.

Prekazi Başkan Jovanovic Kaptan olsun...

Zeki adam valla. Tam herkesin tepkisini toplamışken(Adnan Sezgin, Haldun Üstünel, Prekazi olayları ve takımın berbat sonuçları), canlı yayına çıktı ve o müthiş sesiyle herkesi kendine birkez daha hayran bıraktı. Şimdi herkes haksız, Adnan Polat haklı konumuna geldi. :)

Ne güzel İstanbul. :)

Adnan Polat diyor ki; ''Kewell'ı stoper oynatmak zorunda kaldık.'' Meira'yı neden apar topar sattın o vakit ? Şöyle devam ediyor; ''Geçen sene forvetsiz oynadık.'' Almasaydın o zaman Avrupa Liginde oynamayacak Jo'yu... Feshetmeseydin o zaman Nonda'nın sözleşmesini. Rijkaard'da geçtiğimiz sezondan hiç ders almamış gibi, forvet istemiyor. Baros'a birşey olunca ne olucak peki ? Gene Arda'yı forvet oynatıp, çocuğu günah keçisi mi yapacaksın ? Wolsfburg Diego'yu alamasaydı, son dakika da İnsua süprizi olmasaydı transfer falan yapamıyacaktık.

Meirayı sattı çunku taraftar ve arkadasları ıstemıyordu hata ustune hata edıyordu ıyıde teklıf gelınce tutmadıalr hem yerıne emre asık emre gungör gıbı oyuncular vardı Nonda kafasında bızı bıtırmıstı Nonda yerne sakat ama 1 ay içinde dönecek kewellın sözlesmesı askıya alınsaydı yönetım gene yaranamıycaktı...

baskanın anlattığı bı cok transferı adnan sezgının yapamadığını ıstemeden de olsa laf aralarında soylemıs oldu sezgının transfer konusununda ne kadar becerıksız olduğunu soyledı aslında ıstemedende olsa anlayan anladı

Başarı için en büyük rakibimiz fener değil mi yıllardır?Üstelik fener ile uğraşmak diye bişey yok ki burada.Fener medyası bizimle yıllardır uğraşıyor.

Evet sanada katiliyorum, elbette Fenerbahce yillardir rakibimiz cunki Galatasaray ve Fenerbahce Türkiye'de en fazla basariya sahip olanlardir. Ama benim daha cok dayanmak istedigim konu, isler kötü gittiginde daha fazla gerginlik yaratiliyor bu iki takim arasinda, baskanlar bu isin icinde dahil olarak. Ve sanki biraz gözümüzü boyuyorlar gibi geliyor bana.. Yani kisacasi suna geliyor,

Biz Uefa veya Sampiyonlarliginden vazgecelim, bize gore degil, burda aramizda kendi kendimizi yiyelim ..

Bu arada arkadaslar.. Konu en buyuk 'transfer' acildiginda.. Ridvan dilmen Anelka, Hagi ve Quaresma diyor..

Sonra Adnan Polat , Misimovic hakkinda ne dusunuyorsun dediginde, Ridvan buna icerikli cevap vermemesi ve susmasi ve tekrar Besiktasin 'bomba' transferler hakkinda yorum yapmasi sizede tuhaf geldimi?

Yüzeysel, çelişkili ve bazı soruları geçiştirerek cevaplar verdi. Kaçırmış olabilirim ama Yiğit Şardan ile ilgili hiç soru duymadım. Bu konuda yayından önce konuşmuş olabileceklerini düşünmeden edemedim.

Sportif A.Ş-Futbol A.Ş birleşimi konusu aslında bu konu ile alakalıydı bence.Bazı yöneticilerin istifası istendi dedi Başkanımız.

Yazmadan önce bütün yorumları okudum.şimdi kendi kişisel düşüncemi yazıyorum.

Öncelikle görüyorumki bazı arkadaşlarımız o kadar detaya girmişki bütünü görememiş. Hala yok jovanovic,yok prekazi, yok insua.Geçiniz bunları ana tabloya bakınız. Başkan başarısızlığın tek sorumlusu benim dedi mi dedi. ( yalancılıkla suçladığınız başkan dedi bunu ) Gelinen ekonomik tabloyu tüm samimiyetiyle anlattımı? Anlattı.Otellere kabul edilmeyen takımımızın milyar dolarlık projeler gerçekleştireceğine kadar.

Bu akşam ki açıklamalr beni gayet tatmin etti.Adnan Polat a çok kızgındım ama şu anda özür diliyorum kendisinden.Bende bazı arkadaşlar gibi detaya takılmışım. 2 yıl sonra artı kalemlere geçicez diyor, 200 küsür milyon borcu olan takımdan bahsediyor kar edicez diyor.Bu 5-10 şampiyonluğa bedel diyor.ama jovanovicteyiz hala biz değilmi ?

İddialıyımki bu takım 2012 itibarıyla lyon gibi porto gibi alır götürür bu ligi , ama bu başkanla olmaz insua da çelişti çünkü !!!

Ben başkanımın açıklamlarından gayet memnumun ve umutluyum.Güzel günler yakında.

Son sözümde bazı arkadaşlara.

Prekazi Başkan Jovanovic Kaptan olsun...

Bişileri anlayan önyargılarını bır kenara koyan insanlrı görmek çok güzel tesekkurler bu yorumun için

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamada Bulundu

Bence şu anlık bunları konuşmak yersiz. Evet, kızgınız ve kırgınız ama şu aşamada Adnan Polat'tan iyisi yok.

Malesef olay bu cümelede özetleniyor.Taraftarın en gergin olduğu zamanlarda dahi yönetimde bazı aksaklıklar yanlış yapılanmalar olsa da maddi açıdan ve yatırımlar üzerinden iyi yoldayız diyordum.Ağustos ayının başlarında ise Ledesma ve Rosicky haberlerinin boş çıkması üzerine yine de planları olduğuna inandığımı, bu sezonu önemsediklerini düşündüğümü söyledim.Fakat Bursaspor maçından sonra da paylaştığım gibi Adnan Polat'ın bazı konularda ciddi hataları vardır.O dönem verdiğim tepkilerde, açıkcası haklı olduğum en büyük nokta transferlerin tamamen tutturabildiğini al gel olayı olmasını anlamam.Yapılanma yanlışları var ve hazmedemediğim diğer olay Haldun Üstünel gibi bir değerin iç edilmesi.Yerlerine bu klübün ciddiyetini ve sembolize ettiği 30 milyona yakın taraftarına yakıştıramadığım Mehmet Helvacı ve Adnan Sezgin gibi isimlerin konmasıdır.Adnan Polat'ın dediğim gibi güzel adımları olmasına karşın hiç anlam veremeyip katkı da göremediğim hareketleri var.Adnan Sezgin ve Mehmet Helvacı gibi kısıtlı görüşleri olduğuna inandığım insanlar Adnan Polat'ın en büyük hatalarıdır ve belki de kendi ayağını kaydıracak olan esas sebeplerdir.

Ek olarak biz hiçbir zaman transferi planlı ve scout raporlarını öncelik alarak yapamayacağız.Her sezon aynı sözler veriliyor ama sadece günü kurtarıyoruz farkında olalım.

Gerçekten izledin mi programı ?

Evet izledim. Adnan Polat gene masal anlattı, biz de dinledik. Keita ve M.Topal hakkında gene üste çıkmayı başardı. Sözde yerli kalitesinden bahsetti. Güya milli takımın defansı bizim oyunculardanmış.

Cevap: Adnan Polat % 100 Futbol'da Önemli Açıklamada Bulundu

hani bazılarınız T.C başkanına tayyip diye seslenince ses çıkarıyorya.. başkanımıza gelince adnan diyolar. ULAN NERDE GALATASARAY TÜRKİYE'DİR LAFINIZ. o sayın tayyip erdoğansa BUDA SAYIN ADNAN POLAT BU BÖYLE BİLİNE.. ister başka bir isim olsun madem Türkiye=Galatasaray.. TAYYİP ERDOGAN=ADNAN POLAT benim gözümde . okeymi agalar şimdi ?

İmza.

Evet izledim. Adnan Polat gene masal anlattı, biz de dinledik. Keita ve M.Topal hakkında gene üste çıkmayı başardı. Sözde yerli kalitesinden bahsetti. Güya milli takımın defansı bizim oyunculardanmış.

aynen katılıyorum yıne masal anlattı yıne bı cok kesımı uyuttu suan coğu kısı durumdan memnun ama olağan ustu genel kurul olacak polat da gıdecek donusu yok .keıta ve haldun olayıyla benım gozumden dusdu bı kere sezgıne transferı bırakması ve son gune transferı bırakmasıda cabası ..

baskanın anlattığı bı cok transferı adnan sezgının yapamadığını ıstemeden de olsa laf aralarında soylemıs oldu sezgının transfer konusununda ne kadar becerıksız olduğunu soyledı aslında ıstemedende olsa anlayan anladı

Vay arkadaş nerden hangi cümleden nasıl çıkardın bunu yav..

Misimovic'i son dakikaya kadar bekledik, 2 oyuncu hazır dediği halde, hangi enformasyon ile misimovici alamasaydık transfer kapanmıştı diyorsun.

Zeki adam valla. Tam herkesin tepkisini toplamışken(Adnan Sezgin, Haldun Üstünel, Prekazi olayları ve takımın berbat sonuçları), canlı yayına çıktı ve o müthiş sesiyle herkesi kendine birkez daha hayran bıraktı. Şimdi herkes haksız, Adnan Polat haklı konumuna geldi. :)

Ne güzel İstanbul. :)

diyelimki bu adam başarısız, kimse bunun aksini iddia edemezki onun geldiği günden bugüne uçurumlar var GALATASARAY'ı düzlüğe çıkardı BAROS KEWELL hayalini kurduğun oyuncularken l'pool'da izlerken kadronda şimdi , riijkaard gibi teknik direktör getirmiş 20 yıldır rivayet haline gelen stad bitiyor rivayı değer kazandırıyor şirketleri birleştiriyor .. başarısızlıklarıda olsun bence getirilicek en önemli proje scouting sistemidir kim ne derse desin .

Ayrıca Adnan Polat'ın, Jovanovic'le ilgili söyledikleri beni hiç tatmin etmedi nedense.

Geri
Üst Alt