Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Ya bi yarim saat icinde lutfen istifa et

bu kadar soft olduğunu bilmezdik.

Lise iyi miydi ne

Şu Aslantepe açılsın da yönetim için toplu halde istifa gösterilerine başlayalım. Yeni stadımızda daha görkemli olur.

Rijkaard'a istediğini veremedin, susmasını bildik. Galatasaray'a küfür eden gazetelerin masasına oturup röp. verdin, unuttuk gittik. Yanındaki elemanlar saçma sapan demeçler verdi, sen sustun, bizde unuttuk o dediklerini. Haldun'u küstürüp Sezgin'in önünü açtın, bildiği vardır demesini bildik.

Şimdi bu olayda da susarsan oturma artık o koltukta başkan. Stadmış, projelermiş istemiyorum şuanlık. Şuan sadece çık ve konuş. Gerekirse başkanlıktan ol, o kadar ağır konuş ama konuş. Helal olsun diyebilelim gerekirse arkandan. Ama bu Arda olayında çık konuş. Basit bir yazı yazıp koydurma siteye. Basın toplantısı düzenleyip konuş. Oturma yoksa başkan o koltukta!

harbiden istifa et artık.yeter vallahi yeter artık.yapamadıkların yüzünden neler kaçırdık yahu.

''nasıl bu kadar neşeliler'' videosundan sonra da bir açıklama yapmamış. otur orda başkan boşu boşuna. sonra ''rijkaard'ın istediğini aldık'' de. Özhan Canaydın'ı özler oldum.

Yeni kongrede eski desteği bulabileceğini hiç sanma Başkan..

Zahmet olmazsa başını projelerden kaldırıp takıma bakmalı

Bırak git lütfen.Azıcık Galatasaray sevgin varsa al kardeşinide git.

Galatasaray hiç bu kadar karışmamıştı Adnan Polat. Birşeyler yapman gerekiyor artık.

kina.gif

Buyur Polat. Gönül rahatlığıyla sırıta sırıta yakabilirsin.

:005::005::005:

off yeter artık 2 senedir kanımızı emdin yeter

Gözlerden düştü iyice. Çıktı foyası da ortaya.

Bir kerecik,bir kerecik olsun sahip çıkın getirdiğiniz adama.O gidiyorsa ben de gidiyorum deyin.Sonuna kadar arkasındayım deyin.Birkerecik olsun başka yerlerde arayın hatayı.Nolur,yalvarıyorum...Suçu o masum,dürüst,karakterli adamlarda bulmayın.Nolursunuz...

Riijkard gidip eğer yönetim duracaksa yerinde yazıklar olsun.

Riijkard ile birlikte sen de gitmelisin Polat efendi. Hem de hiç vakit kaybetmeden.

Eğer yarın Rijkaard giderse yazık edecek kendisine.

Önce Rijkaard gitsin. Bir kaç hafta sonra olağanüstü kongre ile yönetim gitsin. Sezon sonunda da ruhsuz futbolcular gitsin. Ondan sonra herşeye sıfırdan başlayalım..

Geri
Üst Alt