Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Adnan Polat ilk geldiğinde sempatiyle bakıyordum kendisine, kulübü savunuyordu diye, şimdi ise bizi psikolojik olarak o kadar küçük düşürücü hareketler yaptı ki, artık nefret ediyorum, ilk olarak skibbenin yardımcılarına yapılanlar, sonra skibbenin gönderlmesi, ardından evladımız deyip, Bülent Korkmaz'ı yem olarak kullanmak, Haldun Üstünel'i istifaya zorlayıp, Adnan Sezgin'in her yaptığına kefil olması, Rijkarda uzun yıllar sözleşme teklif ettim deyip, sezon ortasında yollaması, stoch'u elinden alan aziz yıldırımla kanka olmak, hepsinin üzerine Galatasaraylılık duruşundan bahsetmesi, daha arada saymadıklarım olabilir.

yemişim stadını tokı baskanı olacak herif rezil etti bizi bi kişi cevap veremedi defolup gitsinler artık

Mikrofonu kaptığı gibi Galatasaray'a söven Toki başkanına tepki göstermek bir yana, üzerine özür dileyen başkandan başkan olmaz. Olursa da böyle olur işte.

Ayrıca, en baştan bu stad işine girmek saçmaydı. Mecidiyeköy'deki değerli araziyi ne diye veriyorsun... Yap Sami Yen'i 40 bin kişilik, içini dışını bakımdan geçir, yenile. Mis gibi. Neyine yetmiyor? Şimdi adamlar tehdit ediyor, stadı vermeyiz, stadı biz yaptık diye. Galatasaray stadından çok hükümetin stadı oldu.

sen aziz yıldırımın tırnağı bile olamazsın. Bir Galatasaraylı için ne kadar acı.

Artık gitsin kendi holdingiyle ilgilensin rantçı başkan istemiyoruz.

Adnan Polat'ın nasıl biri olduğunu 3 ay önce söylediğimde çok tepki almıştım :)

Arkana bakmadan çek git abicim.Sağdan git cüzdan bulursun.

toki baskanina iki laf edemedin dimi? yemedimi baskan? yala yala. sonun geliyor.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da yaptığı konuşmada yeni stadın yapımında bugüne kadar emeğe geçen başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, herkese teşekkür ederek, yeni stadın Galatasaray'a ve Türk futboluna hayırlı olmasını diledi.

Galatasaray.org

Polat'dan güzel talimat.Daha ne kadar alçalabilir,küçülebilirsin ki.

İş adamı Adnan Polat 'ın hem başbakana hem Galatasaray 'a yapacağı en büyük kıyak ''Bu terbiyesizliğe göz yumamam'' ayağıyla İSTİFA etmesi olur.

Bugün Yönetim Kurulu'nu olağanüstü toplantıya çağırmış, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, Başbanakan'ı protesto edenlerin Galatsaraylı olmadıklarını ve bu kişilerin kameralardan tespit edilip bir daha stada alınmayacaklarını dile getrimiş. Şimdi soruyorum Sayın Adnan Polat'a;

1- Başbakan'a yapılan protesto suç mudur?

Cevap: Hayır suç değildir.

2-Suç olmayan bir eylem için hangi kanuna dayanarak insanların maç izleme hürrüyetlerini kısıtlayacaksınız?

Cevap: Kısıtlayamayacaksınız

3-Siz Galatasaray'ın sahibi misiniz?

Cevap: Hayır değilsiniz

4-İnsanların Galatsaraylılığını siz mi belirliyorsunuz?

Cevap :Hayır siz belirlemiyorsunuz

5-Galatasaray'ı iyi yönetebiliyor musunuz?

Cevap: Hayır yönetemiyorsunuz.

6-İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?

Cevap: Hayır düşünmüyorsunuz. O halde sizi bu konuyu düşünmeye davet ediyorum...

Öyle tahmin ediyorum ki, gelinen bu noktadan sonra Sayın Başkan Adnan POLAT'ın Başkanlığının devamı; TT Arena Stadına gönül rahatlılığı ile maç izlemeye gidilebilmesine, o koltukları oturulabilir hale getirmesine ve yaşanabilir bir stad Atmosferi yapıp yapmamasına, bağlıdır..

bu adama hakaret etti diye niye ceza verdiniz ki bazı üyelere... bizi satan adama?

Öyle tahmin ediyorum ki, gelinen bu noktadan sonra Sayın Başkan Adnan POLAT'ın Başkanlığının devamı; TT Arena Stadına gönül rahatlılığı ile maç izlemeye gidilebilmesine, o koltukları oturulabilir hale getirmesine ve yaşanabilir bir stad Atmosferi yapıp yapmamasına, bağlıdır..

Seçime kadar bile kalamayabilir. Mali kongrede yönetimin ibra edilmeme ihtimali bulunuyor, bu durumun gerçekleşmesi seçime gidilmesi anlamına gelir.

Ayrıca başbakana yapılan protestodan ötürü Polat'ın Galatasaray'lı olmadıklarını iddia ettiği kişiler Galatasaray kongre üyeleri idi. Dün stadda 16.000 kombine sahibi 16.000 de davetiyeli kongre üyesi vardı. Polat'ı bu dakikadan sonra Galatasaray başkanlığı açısından kimse kurtaramaz. Bunun yanında Polat'ın protestolar ile ilgili yapmış olduğu açıklamar kendi şirketleri açısından çok olumlu sonuçlar doğuracaktır, ilerleyen senelerde gün yüzüne çıkar her şey.

Telegol denen program yanlı da olsa bazı şeyleri ortaya çıkarıyor.

İnan Kıraç da bu gün başbakana özür mektubu yazmış.

Muhalefetin bayrağını taşıyan İnan Kıraç.

Çünkü malesef öyle bir korku cumhuriyetinde yaşıyoruz ki yarın öbür gün bir de bakmışsınız ki 1,5 milyar TL vergi cezası yiyivermiş klüp.

Malesef ben eminim ki Adnan Polat isteyerek değil ama klübün çıkarlarını korumak adına böyle davranıyor.

Çünkü malesef öyle bir korku cumhuriyetinde yaşıyoruz ki yarın öbür gün bir de bakmışsınız ki 1,5 milyar TL vergi cezası yiyivermiş klüp.

Malesef ben eminim ki Adnan Polat isteyerek değil ama klübün çıkarlarını korumak adına böyle davranıyor.
Vergi cezası falan değil olay,korku imparatorluğuyla da alakası yok,Adnan polat bir kulüp başkanı,sıradan bir adam değil.Senin benim düşünemediğimi düşünmek zorunda.Bu ülke de ya da herhangi bir ülke de,hiç bir işadamı hükümeti karşısına almak istemez,olay bu kadar basit.

Bu arada bu yazdıkdıklarım dan adnan polatı savunduğum çıkmasın,adnan polat sadece sembol orda.

Ben bi başlıkta belirtmiştim.Başbakan bugün çıktı ''stadın kullanım haklarını galatasaraya vermedik'' dedi.Hatta o sebeple açtığım başlık kilitlendi.Daha yollar falanda yapılacak,çok affedersiniz de Adnan polat hiç bi halt yiyemez,bugün alenen tehdit oldu resmen.Gerçekten çok yazık keşke şu stadı kendimiz yapsaydık da kimsenin ağız kokusunu çekmeseydik,gerçi babasının hayrına yapmadı kimse de öyle bi hava var nedense:)

git sayın polat,holdinginin başında al ihaleleri,nede olsa çok şirin duruyosun ,ama bize değil ...

Bende artık kızgınlık yerini üzüntüye bıraktı.Adnan Polat belki çok kötü yönetim gösteriyor ama maksadımızı aşan laflar ediyoruz hepimiz.Ne yaparsa yapsın o da bizim gibi bir Galatasaraylı ve takımın bu hale düşmesini hiç istemezdi.Ben artık sürekli hakaret eden ya da bütün gün istifa et diyenlerden olmayacağım.Çünkü yaşadıklarını az biraz tahmin edebiliyorum,inanılmaz kötü bir durumda muhtemelen.Ne yapacağını şaşırmıştır adam.

Zaten bu tip şeylerde ben şunu gördüm,kesinlikle herkesi memnun edemezsin.İmkansız.Ve şu da var,1 kere sağlam düştün mü düşene tekme atanların ardı arkası gelmiyor.Hatalar yaptı,sözlerinin arkasında duramadı vs...Sonuç olarak kimsenin uğraşmak istemeyeceği bir zamanda kulübün başına geçti ve tutmadı,olay bundan ibaret.Başkası olsa tutar mıydı,soru işareti.Bence kulübü o halinden geri çevirmek 10% ihtimaldi ve Adnan Polat bunu başaramadı.Artık bu yüzden kendisine saydırmak istemiyorum.Duruşunu falan da geçtim duruş muruş kalmadı,sanki taraftarın belli bir duruşu mu var?Herkes ayrı telden çalıyor,spora siyaseti sokmaya çalışanlar Adnan Polat'tan 1000 kat daha fazla kulübe zarar veriyorlar.Bu saatten sonra başkan sadece sportif başarıya odaklansın bana yeter.

Geri
Üst Alt