Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

[video=youtube;eHZW4AEsnI0]https://www.youtube.com/watch?v=eHZW4AEsnI0&feature=fvwrel[/video]

Bye byee hepinizzz.

Hukuken hala yırtma şansı varmış.

Tekrar aday olabiliyormus, gecici madde sayesinde

Ne geçici maddesi ya.Buda nerden çıkdı?İş açacaklar yine başımıza.Ya bırak git artık yeni yönetim herşeyi zamanında yapabilsin arkadaş.Nefret ettirme iyice kendinden.

İlk gördüğüm yerde uçmayı planlıyorum sana.

[video=youtube;GBSSoGuHR-I]https://www.youtube.com/watch?v=GBSSoGuHR-I[/video]

İbra edilmeme olayı gayet yerinde olmuştur, böyle gitmemeliydi tarzı yorumlara katılmıyorum.

Türk Telekom Arena nın açılışında yaşananlardan sonra ONURUYLA istifa etmeliydi.

Galatasaray ın onurunu koruyamamış kişidir Adnan Polat, kendi taraftarını provakatörlükle suçlamıştır.

sen onurlu davranış sergilemezsen, böyle gönderilmeyi hak edersin.

etme bulma dünyası

inşallah aklını başına alıp gururuyla seçim tarihini alır ve gider,eğer bunu yapmazda kulübü mahkemeye verirse işi yokuşa sürerse kulübün iradesin aşşağılamış olacaktır bunu yaparsa şerefsizdir.

EDİT:Herzaman ki gibi düzgün okumadan ceza vermeyin,şu an itibariyle bir ithamda bulunmuş değilim eğer mahkemeye giderse o zaman için söylüyorum.

Sezgin bitirdi seni Baskan, yazik ettin kendine vallahi, yazik oldu.

Gecen sene kovsaydin, hala baskan idin yeminle.

Herseyde Adnan Sezgin'e b.k atmayi kesin artik

adnan polat damarı nedir anlamıyorum.

bu adam başarılı mıydı? çok iyi plan projeleri mi vardı? vizyonu çok mu yüksekti?

hala arkasından üzülenler var. iyi niyetliydi deniyor. kötü niyetli adamın galatasaray başkanlığında işi ne?

adnan sezgine laf etmek buyu bir komedidir ve bzim foruma munhasir bir olaydir

maasli adam ne denilirse yapmistir adim gibi eminim

ben de farklı bir tez ortaya atıyorum o zaman;Herşeyi Adnan Polat'ın üstüne atıp durmayın başkanın güvenip göreve getirdiği adamlar görevini yapamadı..

Adnan polat bence gelecek sezonun ortalarında türbünlerin büyük başkan diye ismini bağıracağı adamdır hatta telegolde taraftarlar liseliler birbirine girdi türü söylemlerede hazırlıklı olmak gerekir yada taraftardan kıraça ve liselilere büyük öfke taraftar floryayı basta türü söylemler vs ...demedi demeyin...

[video=youtube;H8OYX_3YnMI]https://www.youtube.com/watch?v=H8OYX_3YnMI[/video]

[video=youtube;gf1qnf8i6Io]https://www.youtube.com/watch?v=gf1qnf8i6Io[/video]

Tekrardan Defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol! defol!

5 dk lık bu konuya küfür serbest olsun forum üyelerinin duygularına tercüman olun lütfen

Adnan polat yarın cık ben istifa ediyorum de yeter gercekten küme düşmemeyi oynuyoruz ya

ne sportif ne siyasi ne medyatık ne federasyon herşeyle hepsiyle aramız berbat gidiyo küme düşücez ya yeter yeterrrrrr

Geri
Üst Alt