Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

Bizim miletimiz balık hafızalıdır. Klübün 2005 teki halini hatırlıyorum, Yanilmiyorsam 10 milyon USd ye ihtiyac vardi. Adnan Polat cikti 10 tane Galatasaray isadami cıkıp 1er milyon versin demisti. O zaman yönetimdede degildi. Ondan baska tasin altına elini sokan olmamıştı.

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum sürekli olarak,ama ne hikmetse Adnan Polat ın avukatı ilan ediliyoruz.

Peki ya cidden açılışta provoke olmuşsa ve bunlar Helvacı'nın eseriyse?

arkadaslar tekrar soruyorum sızce acılıstakı olayların helvayla ilgisi var mıdır ???

kesin bisey demek tabiiki imkansiz,ama olurmu olur.düsünsene birkeresinde adnan polat yurtdisinda iken helvaci kamerelara baskan yokkende toplaniriz demisti,orda zaten belli oldu ayri düstükleri

Polat istifa etsin diyenler sanıyorki başka biri gelicek Futbol takımı düzelicek hemen yıldızlar alınacak vs. Bunları tek yapabilecek Adam Sayın Başkan Adnan Polattır unutmayın. Adam artık sadece futbol kaldı bundan sonra futbolla ilgilenicem dedi hatasının farkında taraftar başarı istiyor oda onun farkına varmış artık. Protesto etmek sadece bize zarar veriyo farkında değilmisiniz diğer takımların hepsi bizle makara yapıyor

beyler polata çok yüklendiler.şurda bile birbirimize ufak bişey dediğimizde ortalık karışıyor.polata söylenenler yenilir yutulur şeyler değildi ...

Helvaciyi helva yaparken görmek isterimmmmmmmmm

Off ya, yemin ederim Helvaciya laf sokmadan gitseydi Polat, monitorumu kirardim.

Laf sokupta kalmadi, ver, hemde bugün yazili bir sekilde istifani ver dedi.

Üstüne "hainsin, hain" dedi

Süperrrrr, iste böyle.

Bana transfer taraftarı deme görüşüne katılayım..

Ben A.Polat ın transfer politikası haricinde hata yaptığını düşünmüyorum.Sonuç olarak sen aksini düşünüyorsan transfer bekliyorsun demektir.

Arkadaşlar Adnan Polat'ın yaptığı ve yapacağı projelerle ileriki dönemler Galatasaray bir başkan için bile çok cazip duruma gelecek.Bunların hepsini Adnan Polat yaptı.Bu cazipliklerden dolayı şuan herkes onu tahttan indirmek istiyor.Anlamıyormusunuz bunu?

Nöbet de acilabilir aslinda artik :) Baskan transfer bitmedi dedi. Arkadaslar tartissin muhtemel adaylari :)

bugune kadar olan olayların cogu helvanın basının altından cıkıyodu demekki..medyada dunya kadar olay duyduk hepsi yalanmış hani kulup provakötlerin ismini vermişti

Yalnız Başkanın şu sözü çok hoşuma gitti;

Ağır abiler oyların çoğunun ipotekleri altında olduğunu zannediyorlar.

Polat istifa etsin diyenler sanıyorki başka biri gelicek Futbol takımı düzelicek hemen yıldızlar alınacak vs. Bunları tek yapabilecek Adam Sayın Başkan Adnan Polattır unutmayın. Adam artık sadece futbol kaldı bundan sonra futbolla ilgilenicem dedi hatasının farkında taraftar başarı istiyor oda onun farkına varmış artık. Protesto etmek sadece bize zarar veriyo farkında değilmisiniz diğer takımların hepsi bizle makara yapıyor

adam "sizin 20 yilda yapamadiginizi ben 3 yilda yaptim, bitirdim, simdi sirada futbol, sportif basari var, bunu da basaricagim"

dedi

daha ne desin.

süper konustu vallahi.

futboldan çok proje ile ilginlendiğini söyledi..Arıtk futbola daha önem vereceğim..Bunuda göreceksiniz takımı iyi yere getirecem..Futbol bizim için fenomen gibi dedi.

simdi gozuma girdin iste bak herkes senin gercek yuzunu gordun helal olsun simdi destek zamani.

Geri
Üst Alt