Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

asıl transfer taraftarı sizsiniz biz Adnan Polat'ı icraatları için sevdik , eleştirenlere sormak lazım her şey skor tabelası mı diye.

Siz beni kaç kere transfer başlıklarında gördünüz :)

Atıp tutarken, sağlam atınız da sonra yazdıklarınızdan utanmak zorunda kalmayınız.

Mehmet Helvacı: "Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil. Galatasaray'ın neferiyim, görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum."

bu kadar da yüzsüz olunur bee.... helvacı hadiii kapı orda .. biz helvanı yapamaya başladık bile geçmiş olsun dimdik durmadın hep arkadan işler çevirdin. haldudunu başını yiyende sendin

Galatasaray Baskanı Aslan'dır, kuzu degil! sonunda beklenilen bir konusma yaptı, adam efendiliginden susmus bugüne kadar

Helvacı'dan hodri meydan!

Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın istifasını istediği 2. Başkan Mehmet Helvacı, Polat'a cevap verdi!

"Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil" diyen Helvacı, "Galatasaray'ın neferiyim ve görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Bu hain pazar güne kadar istifasini vermezse, InsAllah Taraftar bu helvaciya mesaj yollar.

Helvacı'dan hodri meydan!

Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın istifasını istediği 2. Başkan Mehmet Helvacı, Polat'a cevap verdi!

"Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil" diyen Helvacı, "Galatasaray'ın neferiyim ve görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Yeni stad var diye yeni oyuncumu almak zorundayız diyen arkadaş değilmi bu?

A.Polat: "UEFA'nin kara listesinde 1. sirada oldugumuz donemleri hatirlayin."

sahi ya batıyodu bi ara kulup

Bize fazla bu güllük gülistanlıklar.:) İcraatlar ortada yapılanlar ortada nereden nereye geldiğimiz ortada ve hala takıcak bir kulp buluyoruz vesselam.Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanı hakkı kötektir.

İstediği kadar hakaret etsin Polat istemediği sürece istifa etmez Helvacı düşünsene şimdi 2'ci başkan olarak imza topluyacak yönetimi devirmek için. Rezillik tek kelime.

Hakikaten tam brütüs :)

Helvacı iyice kaşınıyor..

Siz beni kaç kere transfer başlıklarında gördünüz :)

Atıp tutarken, sağlam atınız da sonra yazdıklarınızdan utanmak zorunda kalmayınız.

madem sorun sahadaki takım değil , aslolan sağlam bir yapı.Adnan Polat'a bu öfke niye , amaç bağcıyı dövmek mi.

Arkadaslar sayin polat adami guzelce istifa etmeye cagirdi adamda istifa etmiyorum peki adnan polat klubun baksani olarak yani patron olarak yoneticisi kovma yetkisi yokmu ?

Yeni stad var diye yeni oyuncumu almak zorundayız diyen arkadaş değilmi bu?

Yahu bu adam kadar taraftarı iplemeyen bir yönetici daha görmedim..

O kadar rahat ki..

Bunun profesyonellikle ilgisi yok arkadaş,her zaman profesyonel davranmayacaksın,gerçekçi ve duygusallıkta olmalı,hele ki taraftar takımına duygusal bir bağ ile bağlanıyorsa,sen profesyonelce konuşmayacaksın onlara..

helvacıya söyledikleri içimin yağlarını eritti ancak balık hafızalı olmayalım yönetim yine de istifa etmelidir..

bir çırpıda aklıma gelenler :

haldun üstüneli takımdan koparışı

azizle gereksiz şekilde aşırı yakınlığı

adnan sezgin ısrarı

rijkaardın sabotajına göz yumması

ardayı linç girişimlerine göz yumması

hükümete yalakalık

fenerin beşiktaşın artıklarını toplama politikası

keita misimoviç dos santos gibi klas oyuncuların yönetilememesi

taraftar grupları ile karanlık ilişkiler

kurmaylarına hakim olamayışı yanlış insan tercihleri

seneye kalıp kalmayacağı belli olmayan hagiye gelecek senenin bütçesini şimdiden harcatması

arkadaŞlar bundan sonra stadda "adnan polat İstİfa" sesİ yÜkselİrse bİlİn kİ helvaci yaptiriyor lutfen duyarli olalim en azindan bu sÜreÇte polata destek olalim

Öyledirler muhakkak. Ne bela imiş şu liseliler. Hepsinin kellesi tiz vurmalı. Okul binası yakılmalı ya da yıkılmalı ki bu zararlı yaratıkların yeni nesilleri yetişmesin. Mazallah yeni entrikalar falan düzenlerler (!)

Dediğimi araştırman kafi.Borç batağına girmemize neden olan Canaydına laf etmezler ama Adnan Polatın her hatasını yüzüne vurmayı iyi bilirler.Liseliler benim için gereksiz bir topluluk.Bu benim görüşüm ister saygı duy ister duyma.

Arkadaslar Adnan polat uzerine dusani yapti ve gereken seyleri soyledi adami istifaya cagirdi zaman simdi bizim zamanimiz lutfen sayin yoneticilerden ricam bir helaci istifa kapmanyasi baslatmasi lutfen.

Geri
Üst Alt