Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

alınamsı gereken kararlar...

bundan sonra stadta taraftar giremeyecek

iyi futbolcularr satılcak kötüleri alıncak

artık sponsorluk olayını bitircez bank asyada oynucaz

alt yapıyı kaldırıp ordaki gençleri romanyaya satıcaz.

gibibibiibibibi şeylerrr

1- adnan polat istifa etmemeli hemen mali kurulda seçime gitceklerini açıklayıp aday olmamalıdır.

2- adnan sezgin-hagiyi şu anda göndermeli.

3-sözleşmesi bitecek oyuncularla tekrar görüşülmemeli ( neiill haric)

4- ayhan-sarp-barış-aydın-aykut-h.balta-cana-pino-kewell-ınsua-zapata sezon sonunda kulup arasınlarr...

5- yeni teknik adamı mali kuruldan sonra açıklıyoruz demelidirler. başkan kim olursa olsun hayır demeyecekleri tek isim fatih terim olmazsa diğerleriyle görüşülmelidir.

6- yerli futbolcularla hemen anlaşılmalı-hamit- selçuk inan-onur kıvrak-mehmet ekici-serdar kesimal-cenk tosun gibi

7-yabancı oyuncular teknik adamın doğrultusunda olsada gerekli tüm çabalar sarf edilerek kaliteden şaşılmamalı.

benim için gelmesi gereken yabancılar: biglia-tawio-drogba- yabancı stoper- ve geleceği parlak genç isimler...

8-yönetim kim olursa olsun transfer döneminde çok para harcayacaktır. ama şimdeden devreye girip bazılarıyla anlaşılabilir.

9- adam gibi plan program yapılıp yönetim gelecek yapının doğru isimlerden oluşması seçimlerdee....

Misi beklenen birşeydi..Dün kendide söylemişdi..

Toplantı sürüyormuş..

toplantı devam ediyo muş beyler ntvsporda bakıyorum umarım adnan polat istifa eder

Kayserispor' un PSV' den transferi Amrabat' ın maliyeti; 1 milyon 50 bin (€) , Kasımpaşadan aldığımız Yekta Kurtuluş maliyeti ise; 3.750 milyon (€) !!!! Pekiiiii bitmedi; G.Antep' in flaş transferi Cenk Tosun' un maliyeti ne kadar dı? Sanırım 500 bin (€). Peki bizim meşhur sol açık Stancunun maliyeti; tam tamına 5 milyon €....Adnan Sezgin tez konusu derdi ya hep transferlerimiz, ne kadarda haklıymış....Teşekkürler Syn Sezgin, seni hiç unutmayacağız.

Misimovic feshedildi ha :D Verilen para da gümbürtüye gitti yani :D:D:D Ulan var ya Adnan Sezgin'in hiçbir transferi iflah olmadı bu takımda. Misimovic belki olur dedim Misimovic bile olmadıysa............ :D:D:D:D:D:D hıahahahah yaaa

Bu adnanlar istifa etmez beyler. Nedemişti Adnan polat ben Hagi'nin istediği o yuncuları aldım artık bütün sorumluluk Hagi'de demişti bu yüzden ben istifa beklemiyorum.

beylerrrr yalnızzz bir duyum aldııııı -- duyduklarına inanamayacaksınız- bende inanmadımmm ama neyseee

söylemem devlet sırrı.............. :)

Misi reis gitti.:( Sarp,Barış,Ayhan,Aydın,Aykut,Balta,Zan peki ya bunlar kalacak mı ey yönetim...

yok yok feshetme yok-- anlaşma varmışşş diyorlarrr.....

Geri
Üst Alt