# Adrian Mutu

Cevap: Mutu'da son durum ne?

Beyler noluyor?

Kim yazdı son dakika Mutu'yu?

Necati ve Kazımdansa forvette Mutu yu tercih ederim...

İnternetspor sondakika falan değil.5 de girilmiş haber.

alıcaz gibi geliyo bana hem romen hemde bedava hemde sorunlu tam bizim yönetime göre:)

bu mutu meselesi ne ya çok koktu valla. yem olmasın sakın?????

Bu kadar fazla haber çıktığına göre transfer bitmiştir.Yakında açıklanır resmi siteden...

mutu'nun daha önceki senelerde değilde şimdi gelecek olması gayet olumlu..takımın başında hagi varken denk alır ayagını en azından topuna odaklanır..

Bu kadar fazla haber çıktığına göre transfer bitmiştir.Yakında açıklanır resmi siteden...

öffffff kaç tane sorunlu oyuncu ya....

keita ve misi bunlardan kat kat daha az sorunluydu resmen başkan keitayı yedi yazık çok özlüyoruz.......

Eğer Mutu'da alınırsa varya Scoutgs fena çuvallamış olur onun söylediği isimler hariç hepsi geldi ;)

olmaz ya gelmesin bu.. nerde kovulan eden adam varsa topluyoruz dergaha döndük anasını satiim

Turkspora neden bu kadar takıntılısınız anlamadım. O siteyi yönetenlerin hemen hepsi hasta Cimbomlu.

Formica gelmeyecekse Mutu hiç gelmesin. İkiside gelirse iyi olur.

Turkspora neden bu kadar takıntılısınız anlamadım. O siteyi yönetenlerin hemen hepsi hasta Cimbomlu.

Hikaye tadında haber yapıp, sonunda illa ki ona buna sallayan, verdikleri bilgilerin çoğunun kolpa ve ötesi çıktığı bir siteye takıntılı olunmasına şaşmam.Mutu da gelmesin ayrıca.

Geri
Üst Alt